Ιστολόγιο

Βραβεύσεις


Δείτε τις διακρίσεις και βραβεύσεις που έχει λάβει μέχρι σήμερα η εταιρεία

Είμαστε πολύ υπερήφανοι που μας απονεμήθηκε το Silver βραβείο στα "Facilities Management Awards 2020". H Terracom συμμετείχε με το MyLoneWorkers στον τρίτο πυλώνα “Organization and Process Innnovation” και στη κατηγορία "Operational Excellence".

Περισσότερα

Ένα ακόμα Χρυσό βραβείο για την Terracom στα Security Excellence Awards 2019, τα βραβεία που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές στη διαχείριση της ασφάλειας και του ελέγχου εγκαταστάσεων και χώρων από επιχειρήσεις, οργανισμούς και παρόχους σχετικών υπηρεσιών.

Περισσότερα

Η Terracom συγκαταλέγεται μεταξύ των top 5% εταιρειών που έχουν βαθμολογηθεί από την Early Metrics, ένα διεθνή οργανισμό αξιολόγησης νεοφυών και καινοτόμων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων με παρουσία στη Γαλλία, τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Αποστολή της είναι να αξιολογεί τη δυναμική ανάπτυξης και την ευρωστία των καινοτόμων τεχνολογικών εταιρειών.

Περισσότερα

Είμαστε πολύ υπερήφανοι που μας απονεμήθηκαν δύο νέα βραβεία στο "Made in Greece 2019" Awards, το "GOLD Award" στη κατηγορία "Καινοτόμο Προϊόν - Μικρομεσαία Επιχείρηση" για το QR-Patrol και το "SILVER Award" στη κατηγορία "Εξαγωγική Αριστεία - Μικρομεσαία Επιχείρηση" για την Terracom Α.

Περισσότερα

Ένα νέο διεθνές βραβείο για την Terracom! Είμαστε πολύ υπερήφανοι που μας απονεμήθηκε το βραβείο "Campus Safety BEST Award 2018" για το QR-Patrol PRO, το ταχύτερα αναπτυσσόμενο σύστημα της αγοράς στη διαχείριση περιπολιών και φυλάξεων σε πραγματικό χρόνο στην κατηγορία "Εφαρμογές ασφάλειας και προστασίας".

Περισσότερα

Χρυσό βραβείο για τo SpotyPal στα "Mobile Excellence Awards 2018" στη κατηγορία "Mobile Innovation for “The Internet of Things” / Machine-to-Machine (M2M) Service / Application".

Περισσότερα

Είμαστε χαρούμενοι και υπερήφανοι που το QR-Patrol PRO ήταν Finalist ανάμεσα σε ένα μεγάλο αριθμό ποιοτικών συμμετοχών στα "intersec Awards 2018" και στη κατηγορία "Innovative Security Product of the Year" που πραγματοποιήθηκαν στις 20 Σεπτεμβρίου στο Ντουμπάι.

Περισσότερα

Χρυσό βραβείο για την Terracom στα "Sales Excellence Awards 2018" που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ) και η Boussias Communications.

Περισσότερα

Σελίδες