Ιστολόγιο

Βραβεύσεις


Δείτε τις διακρίσεις και βραβεύσεις που έχει λάβει μέχρι σήμερα η εταιρεία

Η Terracom ξεχώρισε ως η κορυφαία επιχείρηση, που βραβεύθηκε για την ετοιμότητά της να ανταπεξέλθει σε μελλοντικές προκλήσεις και αλλαγές που μπορεί να επηρεάσουν τον επιχειρηματικό κόσμο, στην κατηγορία των μεσαίων επιχειρήσεων.

Περισσότερα

επιλέχθηκαν για το πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD) – Star Venture – που χρηματοδοτείται από το Ειδικό Ταμείο Τεχνικής Συνεργασίας TaiwanBusiness – EBRD Technical Cooperation Fund μέσω του Small Business Impact Fund.

Περισσότερα

Η Terracom βραβεύτηκε με το Χρυσό Βραβείο στην εκδήλωση Hellenic Innovation Forum and Awards 2021 την Παρασκευή 19/11/2021. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα επικοινωνίας της ethosGROUP.

Περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021 η Τελετή Απονομής των Security & Fire Awards 2021 στο Radisson Blu Park Hotel στην Αθήνα, με την Terracom να κερδίζει Χρυσό βραβείο για το QR-Patrol στην κατηγορία “2.3.1. Συστήματα Ασφαλείας / Security Systems”.

Περισσότερα

Είμαστε πολύ υπερήφανοι που μας απονεμήθηκε το Silver βραβείο στα "Facilities Management Awards 2020". H Terracom συμμετείχε με το MyLoneWorkers στον τρίτο πυλώνα “Organization and Process Innnovation” και στη κατηγορία "Operational Excellence".

Περισσότερα

Ένα ακόμα Χρυσό βραβείο για την Terracom στα Security Excellence Awards 2019, τα βραβεία που αναδεικνύουν και επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές στη διαχείριση της ασφάλειας και του ελέγχου εγκαταστάσεων και χώρων από επιχειρήσεις, οργανισμούς και παρόχους σχετικών υπηρεσιών.

Περισσότερα

Η Terracom συγκαταλέγεται μεταξύ των top 5% εταιρειών που έχουν βαθμολογηθεί από την Early Metrics, ένα διεθνή οργανισμό αξιολόγησης νεοφυών και καινοτόμων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων με παρουσία στη Γαλλία, τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Αποστολή της είναι να αξιολογεί τη δυναμική ανάπτυξης και την ευρωστία των καινοτόμων τεχνολογικών εταιρειών.

Περισσότερα

Είμαστε πολύ υπερήφανοι που μας απονεμήθηκαν δύο νέα βραβεία στο "Made in Greece 2019" Awards, το "GOLD Award" στη κατηγορία "Καινοτόμο Προϊόν - Μικρομεσαία Επιχείρηση" για το QR-Patrol και το "SILVER Award" στη κατηγορία "Εξαγωγική Αριστεία - Μικρομεσαία Επιχείρηση" για την Terracom Α.

Περισσότερα

Σελίδες