Χρυσό βραβείο για την Terracom στα Security Excellence Awards 2019

Σε διάχυτο κλίμα χαράς και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 στο Radisson Blu Park Hotel, η Τελετή Απονομής των "Security Excellence Awards 2019" με την Terracom να κερδίζει Χρυσό βραβείο για το QR-Patrol στην κατηγορία Β.1.7 Φύλαξη Αεροπορικών Εγκαταστάσεων / Aviation Security.

Την τελετή απονομής παρακολούθησαν 130 υψηλόβαθμα στελέχη και CEOs των βραβευθέντων επιχειρήσεων, decision-makers της αγοράς και δημοσιογράφοι.

Στην πρώτη διοργάνωση της Boussias Communications για τον ευρύτερο κλάδο του Security, επιβραβεύθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές στη διαχείριση της ασφάλειας και του ελέγχου εγκαταστάσεων και χώρων από επιχειρήσεις, οργανισμούς και παρόχους σχετικών υπηρεσιών.

Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων πραγματοποιήθηκε από έγκριτη Κριτική Επιτροπή, η οποία αποτελείται από εκπροσώπους των φορέων του χώρου, έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη της αγοράς, ακαδημαϊκούς και εμπειρογνώμονες, λαμβάνοντας υπόψη τα παρακάτω κριτήρια επιλογής των βραβείων:

  • Καινοτομία-Προκλήσεις
  • Στόχοι & Σχεδιασμός
  • Παραδοτέα, Απόδοση και Επιτεύγματα
  • Τεχνολογία, Σύστημα Διαχείρισης και Νομική Συμμόρφωση
  • Εφαρμογή Αρχών Αειφορίας
  • Συνεργασία - Πρακτικές που μπορεί να αξιοποιηθούν και από άλλους

Η Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, Έλλη Παγουρτζή, Υπεύθυνη Έργου «Προστασίας Κρίσιμων Υποδομών» του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.), άνοιξε τη βραδιά και συνεχάρη τους νικητές, λέγοντας: «Θα ήθελα να τονίσω ότι ο αριθμός των συμμετοχών αποδεικνύει ότι τα Security Excellence Awards 2019 καλύπτουν μια σημαντική ανάγκη ευγενούς άμιλλας και αναγνώρισης του έργου των επιχειρηματιών του ευρύτερου κλάδου της ασφάλειας, τα οποία φιλοδοξούμε να γίνουν θεσμός».

Την παράσταση έκλεψε ο Marc Polymeropoulos, former Senior Intelligence Officer και παρασημοφορημένος ανώτατος αξιωματικός των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, ο οποίος ανέλυσε τις προκλήσεις της ασφάλειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, καταλήγοντας: «Είναι τιμή μου να βρίσκομαι στα Security Excellence Awards 2019. Συγχαίρω θερμά όλους τους νικητές, καθώς βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για να προστατεύουν την Ελλάδα, την Ευρώπη και -θα ήθελα να προσθέσω- τους φίλους σας στην Αμερική».

Χορηγός της πρώτης διοργάνωσης Security Excellence Awards είναι η IFSAS Solutions.