Ιστολόγιο

Έχοντας κατά νου τη διοργάνωση μιας εκδήλωσης μακριά από τα καθιερωμένα, η Terracom αποφάσισε να συνδυάσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με μια εξόρμηση στο Χιονοδρομικό κέντρο του Ανηλίου.

Περισσότερα

Η Terracom θα συμμετάσχει στη 2η eCommerce & Digital Marketing Expo NORTH, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 11 & 12 Φεβρουαρίου 2023, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στις εγκαταστάσεις της Helexpo στη Θεσσαλονίκη. Η εταιρεία θα συμμετάσχει στην έκθεση με το Proximiot.

Περισσότερα

Σύμφωνα με τις νέες φορολογικές διατάξεις, από 1η.10.2022 προβλέπονται πρόστιμα για όσους επαγγελματίες λειτουργούν κάποιον Φορολογικό Μηχανισμό και δεν τον έχουν συνδέσει με το ESEND.

Περισσότερα

Η Terracom παρείχε τα συστήματα της για τη διοργάνωση του παγκοσμίου κυπέλλου στο Κατάρ βοηθώντας στην ασφάλεια αθλητών, εργαζόμενων και φιλάθλων μέσω του λογισμικού «QR-Patrol». Το ψηφιακό σύστημα διαχείρισης εξ αποστάσεως της ανθρώπινης δραστηριότητας χρησιμοποιήθηκε σε ένα ευρύ φάσμα κτιρίων, όπως στάδια, ξενοδοχεία και προπονητικά κέντρα, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την άμεση παρέμβαση σε περίπτωση κάποιου περιστατικού.

Περισσότερα

Την Παρασκευή 09 Δεκεμβρίου του 2022 είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε στις εγκαταστάσεις της Terracom εκπροσώπους επιχειρήσεων και επιμελητηρίων από την περιοχή της Δυτικής Ελλάδας για B2B συναντήσεις στα πλαίσια του έργου Creative@Hubs.

Περισσότερα

Η Terracom θα συμμετάσχει στο συνέδριο «UK Funding Opportunities for Greek Innovative SMEs» που διοργανώνεται από τη Βρετανική Πρεσβεία στην Αθήνα και το Innovation Greece.

Περισσότερα

Το QR-Patrol είναι μεταξύ των 20 έργων που χρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Καινοτομίας στο πλαίσιο διάφορων προγραμμάτων και σχημάτων, τα οποία και θα παρουσιαστούν στο EIC Summit 2022.

Περισσότερα

Μια από τις μεγαλύτερες και πλέον ιστορικές εφημερίδες της Ελλάδας, η Καθημερινή, φιλοξένησε στη στήλη της ένα σύντομο ιστορικό της εταιρείας μας:

Περισσότερα

Σελίδες