Εταιρικά νέα

  • English
  • Ελληνικά
Ελληνικά

Η Terracom έκοψε και φέτος την πρωτοχρονιάτικη πίτα της σε μια ημέρα γιορτής με ξεχωριστές στιγμές και εκπλήξεις για όλους τους ανθρώπους της εταιρείας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στο φιλικό και όμορφο περιβάλλον που προσφέρει το cafe/bar Boccanegra δίπλα από τη λίμνη των Ιωαννίνων.

Περισσότερα

H Terracom θα συμμετέχει ως εισηγητής σε 2 σεμινάρια του Mavilians’ Skills Academy από το TEDxMaviliSquare. Το Mavilians’ Skills Academy αποτελεί μια ακαδημία δεξιοτήτων για νέους 18-40 ετών που επιθυμούν να κατακτήσουν όλα εκείνα τα εφόδια που θα τους οδηγήσουν σε μια επιτυχημένη θέση εργασίας. Στο 1ο κύκλο σεμιναρίων, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, περισσότερα από 6 διαφορετικά διαδραστικά σεμινάρια από HRs Experts είναι έτοιμα να σας μυήσουν στον εταιρικό κόσμο.

Περισσότερα

Η Terracom, μια από τις κορυφαίες εταιρείες Πληροφορικής στην ελληνική περιφέρεια με αντικείμενο την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα της Πληροφορικής, με μεγάλη τιμή και χαρά θα συμμετέχει στην 23η «Ημέρα Καριέρας», που διοργανώνει η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023 στο ξενοδοχείο Du Lac Congress Center & Spa στα Ιωάννινα από τις 10:00 έως τις 18:00.

Περισσότερα

Είμαστε στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως η Terracom έχει κάνει πλέον ένα τεράστιο βήμα στον εκσυγχρονισμό της στη νέα εποχή. Έχοντας ως βασικό στόχο την προσήλωσή μας στην παροχή των καλύτερων λύσεων για τους πελάτες μας αλλά και στην ικανοποίηση των ανθρώπων μας, που αποτελούν το σημαντικότερο περιουσιακό μας στοιχείο, έχουμε μεταφερθεί στο νέο υπερσύγχρονο κτίριο της εταιρίας μας στη Μπάφρα Ιωαννίνων.

Περισσότερα

Το Skywalker Plus Festival έρχεται, το Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου, στα Ιωάννινα και συνδυάζει την εύρεση εργασίας με την εκπαίδευση, την επιχειρηματικότητα, τις ερασιτεχνικές ασχολίες και τον εθελοντισμό. Από τις 11 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα στις εγκαταστάσεις ΠΕΑΚΙ στην περιοχή Λιμνοπούλα, μουσική και βιωματικές δραστηριότητες θα περιμένουν τους επισκέπτες σε ένα διαδραστικό περιβάλλον.

Περισσότερα

Η ομάδα C.Ioannina μαζί με τη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση και τη Google διοργανώνουν ημερίδα για την ανάπτυξη των Ιωαννίνων ως περιφερειακού τεχνολογικού κόμβου.

Περισσότερα

Την Πέμπτη 08 Ιουνίου του 2023, η σύμπραξη του έργου Proximiot, πραγματοποίησε τις πιλοτικές δοκιμές του συστήματος στον χώρο του εμπορικού καταστήματος της εταιρείας Welcome Stores στην οδό Κατσαρή & Γκραμπάλας 8, στα Ιωάννινα.

Περισσότερα

Η Terracom, συνεχίζοντας σταθερά στο πλαίσιο της εξέλιξης και προσαρμογής στις ανάγκες του σήμερα και τις απαιτήσεις του αύριο, προχωρά για 2η συνεχόμενη χρονιά στην καθιέρωση τετραήμερης εργασίας για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο, χωρίς να επηρεάζονται τα εργασιακά δικαιώματα, το ωράριο εργασίας και οι μισθολογικές απολαβές των εργαζομένων.

Περισσότερα

Τα νέα γραφεία της Terracom επισκέφθηκαν σήμερα, Δευτέρα 29 Μαΐου 2023, εκπαιδευτικοί και φοιτητές του Δημόσιου ΙΕΚ Ιωαννίνων.

Περισσότερα

Η Terracom θα συμμετάσχει στην 3η διεθνή έκθεση καινοτομίας, επιχειρηματικότητας και τεχνολογίας BEYOND (https://www.beyond-expo.gr/), η οποία θα διεξαχθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, από την Τετάρτη 24 έως την Παρασκευή 26 Μαΐου.

Περισσότερα

Σελίδες