Flags

Flags

 • Αναβαθμίστε την επιχείρησή σας αξιοποιώντας κορυφαία προϊόντα Πληροφορικής
  Σύγχρονες Λύσεις για Έξυπνες Επιχειρήσεις
 • Ανάπτυξη μέσω Εφαρμοσμένης Τεχνολογίας
  Ευέλικτες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της παγκόσμιας αγοράς και συμβάλλουν
  στην εξέλιξη των επιχειρήσεων
 • QR-Patrol / MyLoneWorkers
  Online σύστημα παρακολούθησης φυλάξεων & μοναχικών εργαζομένων
 • Workeen AI
  Ένα σύστημα προγραμματισμού και διαχείρισης βαρδιών που θα σας λύσει τα χέρια
byterracom
software solutions
rd

Λίγα λόγια για εμάς

Η Terracom ιδρύθηκε το 1999 στα Ιωάννινα με αντικείμενο την ανάπτυξη λογισμικού και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών. Είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής στη ελληνική περιφέρεια, με υψηλή τεχνογνωσία, παραγόμενη καινοτομία αναγνωρισμένη σε παγκόσμιο επίπεδο και πολύ έντονη εξωστρεφή δραστηριότητα, αποτέλεσμα της οποίας είναι η απόκτηση πολλών βραβείων και διακρίσεων σε διεθνές επίπεδο.

Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι η παροχή λύσεων τεχνολογίας κορυφαίας ποιότητας που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς.

Είναι μέλος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, ιδρυτικό μέλος του cluster καινοτομίας και τεχνολογίας Innovation Greece και από το 2019 έχει συνάψει αποκλειστική επενδυτική συμφωνία συνεργασίας με αντικείμενο την προώθηση και την διεύρυνση των δραστηριοτήτων της εταιρείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με τον επενδυτικό οίκο Brookstreet Equity Partners (Brookstreet).

Σχετικά με εμάς

Η ταχεία επιχειρησιακή ανάπτυξη της Terracom A.E. έχει ως αποτέλεσμα τη συνεχή στελέχωσή της με νέους δυναμικούς ταλαντούχους επιστήμονες και επαγγελματίες. Η εταιρική μας κουλτούρα πηγάζει από την βασική αρχή ότι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια και ότι οι άνθρωποί μας είναι η δύναμή μας.

Περισσότερα για εμάς

Βραβεύσεις

Πιστοί στο όραμα για συνεχή ανάπτυξη και ενσωμάτωση καινοτομίας στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, η Terracom έχει λάβει πλήθος σημαντικών διακρίσεων και βραβεύσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, αναδεικνύοντας τη συνεχή βελτίωση και πρόοδο της εταιρείας σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο και μεταλλασσόμενο περιβάλλον υψηλού ανταγωνισμού.

Δείτε τις βραβεύσεις μας

Τελευταία νέα

Μια γρήγορη ματιά στα τελευταία νέα μας...

Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε ότι η Terracom συμμετείχε σε ένα από τα πάνελ του πρόσφατου συνεδρίου TechFuse στα Ιωάννινα! Το TechFuse είναι ένα πρωτοποριακό ετήσιο γεγονός που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ τεχνολογίας, καινοτομίας και πολιτισμού. Το φετινό συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε στις 5 και 6 Απριλίου 2024, συγκέντρωσε διακεκριμένους ομιλητές από διάφορα πεδία, όπως την πολιτική, την επιχειρηματικότητα, τον ακαδημαϊκό χώρο και τις τέχνες.

Περισσότερα

Το TEDx Mavili Square επιστρέφει για 7η συνεχόμενη χρονιά, δυναμικά και ανανεωμένο, το Σάββατο 20 Απριλίου 2024 στο συνεδριακό κέντρο «Κάρολος Παπούλιας» στα Ιωάννινα. Ως ο μεγαλύτερος εθελοντικός οργανισμός της Ηπείρου και η μοναδική TEDx εκδήλωση στην Δυτική Ελλάδα, το TEDx Mavili Square έχει καταφέρει τα τελευταία 6 χρόνια να ξεπεράσει τις 2.200.000 προβολές στο YouTube, καθιστώντας τις ομιλίες του viral και σημείο αναφοράς.

Περισσότερα

To TechFuse είναι το πρώτο ετήσιο συνέδριο στην Ελλάδα που συνδυάζει την τεχνολογία και την καινοτομία με τον πολιτισμό. Το συνέδριο θα φιλοξενηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο ''Δημήτρης Χατζής'' στα Ιωάννινα, στις 05 και 06 Απριλίου 2024 και διοργανώνεται από τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία “Κόμβος Καινοτομίας και Ψηφιακής Οικονομίας” σε συνεργασία με την κοινότητα ψηφιακών νομάδων C.Ioannina, ενώ υποστηρίζεται από εγχώριους και διεθνείς δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.

Περισσότερα

Η Terracom έκοψε και φέτος την πρωτοχρονιάτικη πίτα της σε μια ημέρα γιορτής με ξεχωριστές στιγμές και εκπλήξεις για όλους τους ανθρώπους της εταιρείας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στο φιλικό και όμορφο περιβάλλον που προσφέρει το cafe/bar Boccanegra δίπλα από τη λίμνη των Ιωαννίνων.

Περισσότερα

Τι λένε οι πελάτες μας, για εμάς!


Πελάτες που χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας σε όλο το κόσμο