Flags

Flags

 • Αναβαθμίστε την επιχείρησή σας αξιοποιώντας κορυφαία προϊόντα Πληροφορικής
  Σύγχρονες Λύσεις για Έξυπνες Επιχειρήσεις
 • Ανάπτυξη μέσω Εφαρμοσμένης Τεχνολογίας
  Ευέλικτες λύσεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες της παγκόσμιας αγοράς και συμβάλλουν
  στην εξέλιξη των επιχειρήσεων
 • QR-Patrol / MyLoneWorkers
  Online σύστημα παρακολούθησης φυλάξεων & μοναχικών εργαζομένων
 • Workeen AI
  Ένα σύστημα προγραμματισμού και διαχείρισης βαρδιών που θα σας λύσει τα χέρια
byterracom
software solutions
rd

Λίγα λόγια για εμάς

Η Terracom ιδρύθηκε το 1999 στα Ιωάννινα με αντικείμενο την ανάπτυξη λογισμικού και την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών. Είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής στη ελληνική περιφέρεια, με υψηλή τεχνογνωσία, παραγόμενη καινοτομία αναγνωρισμένη σε παγκόσμιο επίπεδο και πολύ έντονη εξωστρεφή δραστηριότητα, αποτέλεσμα της οποίας είναι η απόκτηση πολλών βραβείων και διακρίσεων σε διεθνές επίπεδο.

Πρωταρχικός στόχος της εταιρείας είναι η παροχή λύσεων τεχνολογίας κορυφαίας ποιότητας που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς.

Είναι μέλος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων, ιδρυτικό μέλος του cluster καινοτομίας και τεχνολογίας Innovation Greece και από το 2019 έχει συνάψει αποκλειστική επενδυτική συμφωνία συνεργασίας με αντικείμενο την προώθηση και την διεύρυνση των δραστηριοτήτων της εταιρείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με τον επενδυτικό οίκο Brookstreet Equity Partners (Brookstreet).

Σχετικά με εμάς

Η ταχεία επιχειρησιακή ανάπτυξη της Terracom A.E. έχει ως αποτέλεσμα τη συνεχή στελέχωσή της με νέους δυναμικούς ταλαντούχους επιστήμονες και επαγγελματίες. Η εταιρική μας κουλτούρα πηγάζει από την βασική αρχή ότι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια και ότι οι άνθρωποί μας είναι η δύναμή μας.

Περισσότερα για εμάς

Βραβεύσεις

Πιστοί στο όραμα για συνεχή ανάπτυξη και ενσωμάτωση καινοτομίας στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, η Terracom έχει λάβει πλήθος σημαντικών διακρίσεων και βραβεύσεων σε παγκόσμιο επίπεδο, αναδεικνύοντας τη συνεχή βελτίωση και πρόοδο της εταιρείας σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο και μεταλλασσόμενο περιβάλλον υψηλού ανταγωνισμού.

Δείτε τις βραβεύσεις μας

Τελευταία νέα

Μια γρήγορη ματιά στα τελευταία νέα μας...

Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, Εθνικό Σημείο Επαφής του ευρωπαϊκού προγράμματος πλαίσιο για την έρευνα και την καινοτομία Ορίζοντας Ευρώπη, διοργάνωσε την Τρίτη 2 Ιουλίου 2024 στο αμφιθέατρο του Επιστημονικού και Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: “EIC Accelerator: Ευκαιρίες χρηματοδότησης, διαδικασίες και υποστήριξη”.

Περισσότερα

Εστιάζοντας στην ενίσχυση του εργασιακού της περιβάλλοντος και στην ευημερία των εργαζομένων της, η Terracom υιοθετεί για 3η συνεχόμενη χρονιά τετραήμερη εργασία για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο. Η πρωτοβουλία αυτή, η οποία υλοποιείται με γνώμονα την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, δεν επηρεάζει τα εργασιακά δικαιώματα, το ωράριο ή τις απολαβές των εργαζομένων.

Περισσότερα

Η Terracom παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το 4ο Product Led Hub (PLG) Disrupt Summit, που πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαΐου 2024 στο Ωδείο Αθηνών. Το συνέδριο, που εστιάζει στις βέλτιστες πρακτικές για την ανάπτυξη και διαχείριση προϊόντων με βάση τις ανάγκες των πελατών, αποτέλεσε μια πολύτιμη πηγή γνώσης και ενημέρωσης για την Terracom, η οποία επιδιώκει διαρκώς να εξελίσσει και να ενισχύει την πελατοκεντρική της προσέγγιση.

Περισσότερα

Η Terracom είχε την τιμή να συμμετάσχει, το Σάββατο 20 Απριλίου 2024, ως "powered by" sponsor στο TEDx Mavili Square 2024, μια εκδήλωση γεμάτη έμπνευση και καινοτομία που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο "Κάρολος Παπούλιας" στα Ιωάννινα.

Περισσότερα

Τι λένε οι πελάτες μας, για εμάς!


Πελάτες που χρησιμοποιούν τα προϊόντα μας σε όλο το κόσμο