Ιστολόγιο

Εταιρικά νέα


Δείτε τα τελευταία εταιρικά νέα της Terracom

Με σύμμαχο τον καιρό και κυρίως την καλή και χαρούμενη διάθεση μαζευτήκαμε όλοι μαζί, για πρώτη φορά μετά το ξέσπασμα την πανδημίας, να διασκεδάσουμε και να μοιραστούμε στιγμές σαν μια μεγάλη οικογένεια, με άφθονο φαγητό και ποτό! Είναι γνωστό πως υιοθετούμε εδώ και χρόνια οτιδήποτε βοηθά τους εργαζόμενους να χτίσουν ισχυρότερους δεσμούς, σχέσεις φιλίας και εμπιστοσύνης μεταξύ τους.

Περισσότερα

Η Terracom με μεγάλη τιμή και χαρά συμμετέχει στις «Ημέρες Καριέρας 2022» που επιστρέφουν στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων διαδικτυακά στις 19 και 20 Μαΐου 2022.

Περισσότερα

Η Terracom, με σταθερή πλέον παρουσία σε όλες τις μεγάλες εκδηλώσεις που αφορούν σε συστήματα ασφαλείας ανά τον κόσμο, θα συμμετάσχει στην έκθεση IFSEC International 2022, που θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως 19 Μαΐου στο εκθεσιακό κέντρο ExCel του Λονδίνου, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Περισσότερα

Η Terracom με μεγάλη χαρά συμμετείχε στην έκθεση ISS, το σημαντικότερο εμπορικό γεγονός του τεχνολογικού οικοσυστήματος Security, Automation & Networks, που πραγματοποιήθηκε από 15 έως 18 Απριλίου 2022 στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C. - Παιανίας.

Περισσότερα

Η Terracom με μεγάλη χαρά συμμετείχε στο υβριδικό WorkShop που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Απριλίου του 2022 από το κεντρικό αμφιθέατρο του ΕΚΕΤΑ από τη European Factory Foundation (EFF) για τα μέλη του σχηματισμού Agile4.0. Στα πλαίσια της συνάντησης αυτής, πραγματοποιήθηκε αρχικά μια σύντομη παρουσίαση του Agile 4.0 cluster, ενώ στη συνέχεια έγινε παρουσίαση του EFF.

Περισσότερα

Η Terracom θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο στην έκθεση ISS, το σημαντικότερο εμπορικό γεγονός του τεχνολογικού οικοσυστήματος Security, Automation & Networks, που θα πραγματοποιηθεί από 15 έως 18 Απριλίου 2022 στο εκθεσιακό κέντρο M.E.C.-Παιανίας.

Περισσότερα

Την Παρασκευή 21/01/2022, η ομάδα του μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών «Επιμέλεια Εκθέσεων: Θεωρητικές και Πρακτικές Προσεγγίσεις» του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, πραγματοποιεί μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση στην πόλη μας.

Περισσότερα

O Κοσμήτωρ της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας την έναρξη του Γ΄ Συνεδρίου “Το Αρχαιολογικό Έργο στη ΒΔ Ελλάδα και τα νησιά του Ιονίου” το οποίο διοργανώνει η Κοσμητεία της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από κοινού με τις Εφορείες Αρχαιοτήτων και τις Υπηρεσίες Νεωτέρων Μνημείων της Βορειοδυτικής Ελλάδα και των Νησιών τ

Περισσότερα

Σελίδες