Ιστολόγιο

Εταιρικά νέα


Δείτε τα τελευταία εταιρικά νέα της Terracom

Το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ, Εθνικό Σημείο Επαφής του ευρωπαϊκού προγράμματος πλαίσιο για την έρευνα και την καινοτομία Ορίζοντας Ευρώπη, διοργάνωσε την Τρίτη 2 Ιουλίου 2024 στο αμφιθέατρο του Επιστημονικού και Τεχνολογικού Πάρκου Ηπείρου ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: “EIC Accelerator: Ευκαιρίες χρηματοδότησης, διαδικασίες και υποστήριξη”.

Περισσότερα

Εστιάζοντας στην ενίσχυση του εργασιακού της περιβάλλοντος και στην ευημερία των εργαζομένων της, η Terracom υιοθετεί για 3η συνεχόμενη χρονιά τετραήμερη εργασία για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο. Η πρωτοβουλία αυτή, η οποία υλοποιείται με γνώμονα την ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, δεν επηρεάζει τα εργασιακά δικαιώματα, το ωράριο ή τις απολαβές των εργαζομένων.

Περισσότερα

Η Terracom παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το 4ο Product Led Hub (PLG) Disrupt Summit, που πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαΐου 2024 στο Ωδείο Αθηνών. Το συνέδριο, που εστιάζει στις βέλτιστες πρακτικές για την ανάπτυξη και διαχείριση προϊόντων με βάση τις ανάγκες των πελατών, αποτέλεσε μια πολύτιμη πηγή γνώσης και ενημέρωσης για την Terracom, η οποία επιδιώκει διαρκώς να εξελίσσει και να ενισχύει την πελατοκεντρική της προσέγγιση.

Περισσότερα

Η Terracom είχε την τιμή να συμμετάσχει, το Σάββατο 20 Απριλίου 2024, ως "powered by" sponsor στο TEDx Mavili Square 2024, μια εκδήλωση γεμάτη έμπνευση και καινοτομία που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο "Κάρολος Παπούλιας" στα Ιωάννινα.

Περισσότερα

Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε ότι η Terracom συμμετείχε σε ένα από τα πάνελ του πρόσφατου συνεδρίου TechFuse στα Ιωάννινα! Το TechFuse είναι ένα πρωτοποριακό ετήσιο γεγονός που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ τεχνολογίας, καινοτομίας και πολιτισμού. Το φετινό συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε στις 5 και 6 Απριλίου 2024, συγκέντρωσε διακεκριμένους ομιλητές από διάφορα πεδία, όπως την πολιτική, την επιχειρηματικότητα, τον ακαδημαϊκό χώρο και τις τέχνες.

Περισσότερα

Το TEDx Mavili Square επιστρέφει για 7η συνεχόμενη χρονιά, δυναμικά και ανανεωμένο, το Σάββατο 20 Απριλίου 2024 στο συνεδριακό κέντρο «Κάρολος Παπούλιας» στα Ιωάννινα. Ως ο μεγαλύτερος εθελοντικός οργανισμός της Ηπείρου και η μοναδική TEDx εκδήλωση στην Δυτική Ελλάδα, το TEDx Mavili Square έχει καταφέρει τα τελευταία 6 χρόνια να ξεπεράσει τις 2.200.000 προβολές στο YouTube, καθιστώντας τις ομιλίες του viral και σημείο αναφοράς.

Περισσότερα

To TechFuse είναι το πρώτο ετήσιο συνέδριο στην Ελλάδα που συνδυάζει την τεχνολογία και την καινοτομία με τον πολιτισμό. Το συνέδριο θα φιλοξενηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο ''Δημήτρης Χατζής'' στα Ιωάννινα, στις 05 και 06 Απριλίου 2024 και διοργανώνεται από τη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία “Κόμβος Καινοτομίας και Ψηφιακής Οικονομίας” σε συνεργασία με την κοινότητα ψηφιακών νομάδων C.Ioannina, ενώ υποστηρίζεται από εγχώριους και διεθνείς δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς.

Περισσότερα

Η Terracom έκοψε και φέτος την πρωτοχρονιάτικη πίτα της σε μια ημέρα γιορτής με ξεχωριστές στιγμές και εκπλήξεις για όλους τους ανθρώπους της εταιρείας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στο φιλικό και όμορφο περιβάλλον που προσφέρει το cafe/bar Boccanegra δίπλα από τη λίμνη των Ιωαννίνων.

Περισσότερα

Σελίδες