Η Terracom μεταξύ των top 5% εταιρειών που βαθμολογήθηκαν από την Early Metrics

Η Terracom συγκαταλέγεται μεταξύ των top 5% εταιρειών που έχουν βαθμολογηθεί από την Early Metrics.

Ένα χρόνο μετά την πρώτη αξιολόγησή της, με βαθμολόγηση 80/100 που είχε ως αποτέλεσμα η εταιρεία να βρίσκεται στο top 10% μεταξύ 2000 επιχειρήσεων, η Terracom σημείωσε 85/100 για το 2019. Η βελτιωμένη βαθμολογία επιδεικνύει την ισχυρή ανάπτυξη της εταιρείας μέσα στη χρονιά τοποθετώντας την στο top 5% μεταξύ των 3000 νεοφυών εταιρειών που βαθμολογήθηκαν από την Early Metrics.

Η Early Metrics είναι ένας διεθνής οργανισμός αξιολόγησης νεοφυών και καινοτόμων Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων με παρουσία στη Γαλλία, τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Αποστολή της είναι να αξιολογεί τη δυναμική ανάπτυξης και την ευρωστία των καινοτόμων τεχνολογικών εταιρειών.

Η εξωστρεφής δραστηριότητα της Terracom με πωλήσεις σε 82 χώρες και το καινοτόμο αποτύπωμα της, τράβηξε την προσοχή της Early Metrics, προσφέροντας την ευκαιρία να περάσει από τη διαδικασία αξιολόγησής της, χωρίς κόστος προκειμένου να διατηρηθεί η ανεξαρτησία και η ουδετερότητα.

Η διαδικασία περιλάμβανε:

  • Αξιολόγηση του επιπέδου ωριμότητας της εταιρείας
  • Συστηματική συνέντευξη με την ιδρυτική και διοικητική ομάδα από ειδικευμένο αναλυτή
  • Μια ανάλυση τριών εβδομάδων σχετικά με τα δεδομένα και τις εισροές

Η ετυμηγορία βασίζεται στο ισχυρό οικονομικό κίνητρο, τη διεθνή διάσταση με τα περισσότερα έσοδα που παράγονται εκτός Ελλάδας και τον άριστο συγχρονισμό για τις λύσεις προστασίας.

Η Terracom θα ήθελε να ευχαριστήσει την Early Metrics για αυτή τη νέα διάκριση και προσβλέπει σε μελλοντικές συνέργειες και συνεργασίες που θα προκύψουν λόγω της ενισχυμένης προβολή.