Silver βραβείο για την Terracom στα Facilities Management Awards 2020

Είμαστε πολύ υπερήφανοι που μας απονεμήθηκε το Silver βραβείο στα "Facilities Management Awards 2020".

H Terracom συμμετείχε με το MyLoneWorkers στον τρίτο πυλώνα “Organization and Process Innnovation” και στη κατηγορία "Operational Excellence".

Η φετινή τέταρτη διοργάνωση των Facilities Management Awards της Boussias Communications ήταν προσαρμοσμένη στις νέες συνθήκες της εποχής. Βραβεύτηκαν οι επιχειρήσεις, οργανισμοί, φορείς, καθώς και οι πάροχοι υπηρεσιών, τόσο για τις βέλτιστες πρακτικές συνολικής διαχείρισης των εγκαταστάσεων τους, όσο και για την επιχειρηματική τους δραστηριότητα μέσα σε ένα εξαιρετικά απαιτητικό περιβάλλον. Οι νικητές είχαν την ευκαιρία να παραλάβουν τα βραβεία τους και να φωτογραφηθούν, την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020, στο χώρο του House 124 στο Χαλάνδρι.

Ο πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής Δρ. Παναγιώτης Χατζηπάνος, δήλωσε: «Τα Facilities Management Awards συνιστούν βαρόμετρο της συμπεριφοράς των επιχειρήσεων για τη διαχείριση κτιριακών εγκαταστάσεων, καθώς και εγκαταστάσεων υποδομών και μέσων, σε ένα εξαιρετικά απαιτητικό περιβάλλον. Επιβραβεύουν την καινοτομία, την ιδέα, την περιβαλλοντική ευαισθησία και την ανάληψη εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, συνεισφέροντας στην αύξηση της επιχειρηματικής φήμης». Παράλληλα, έδωσε έμφαση στον όρο Facility Management τονίζοντας ότι: «όταν υλοποιείται σωστά, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα, εξασφαλίζει την βέλτιστη λειτουργικότητα του δομημένου περιβάλλοντος. Είναι, λοιπόν, ένα πολύπλοκο σύστημα ανθρώπων, διεργασιών, τεχνικών διαδικασιών και ενεργειών, τεχνολογίας, περιβαλλοντικών συνθηκών και των υφιστάμενων υποδομών της κάθε εγκατάστασης. Είναι τιμή μας ως επιτροπή που αναδείξαμε τους νικητές στις κατηγορίες των βραβείων, δίνοντας στις επιχειρήσεις ένα ακόμη εφόδιο στην επιχειρηματική τους φήμη και ανταγωνιστικότητα, που είναι το logo των Facilities Management Awards 2020».