Χρυσό Βραβείο για την Terracom στα Hellenic Innovation Forum and Awards 2021

Η Terracom βραβεύτηκε με το Χρυσό Βραβείο στην εκδήλωση Hellenic Innovation Forum and Awards 2021 την Παρασκευή 19/11/2021. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα επικοινωνίας της ethosGROUP. Η Terracom έλαβε το Χρυσό Βραβείο για την ισχυρή της εξωστρεφή δραστηριότητα στην κατηγορία “3.3 HI Award for Extroversion – ”.

Η βράβευση αυτή ήρθε ως επιστέγασμα της αναγνώρισης της εταιρείας για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών, δημιουργώντας νέες αγορές και αλλάζοντας το status quo σε έναν ολόκληρο κλάδο. Αυτό είναι κάτι, το οποίο αντικατοπτρίζεται στους υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης της εταιρείας και στην αύξηση και εδραίωση του διεθνούς της αποτυπώματος, αποδεικνύοντας ότι η καινοτομία δεν έχει σύνορα. Η Terracom έχει παρουσία σε 87 χώρες παγκοσμίως, ενώ έχει αναπτύξει ένα εξιδεικευμένο δίκτυο πωλητών σε 32 από αυτές, καλύπτοντας τις ανάγκες σε πάνω από 1100 πελάτες.

Σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση, στην οποία είχαν λόγο επιχειρήσεις και οργανισμοί από όλον τον κόσμο, ο εκπρόσωπος της Terracom έλαβε το βραβείο κατά τη διάρκεια της απονομής, μίλησε σε βίντεο για την πορεία της εταιρείας, την προσήλωση στους στόχους και τη δραστηριότητά της σε διεθνές επίπεδο και απένειμε χαιρετισμούς και ευχαριστήρια για την τιμή αυτή.

Μέσα από τη θεσμοθέτηση των Hellenic Innovation Awards, τα οποία οργανώνονται από την ethosGROUP, επιδιώκεται η ανάδειξη των ανθρώπων και των επιχειρήσεων που βοηθούν ώστε η καινοτομία να αποτελέσει βασικό πυλώνα του νέου παραγωγικού μοντέλου της χώρας και προβολής της διεθνώς.

Ευχαριστούμε την κριτική επιτροπή, τους διοργανωτές, τους συμμετέχοντες και όλους τους βραβευθέντες.