Δύο νέα βραβεία για την Terracom στα "Made in Greece 2019" Awards

Είμαστε πολύ υπερήφανοι που μας απονεμήθηκαν δύο νέα βραβεία στο "Made in Greece 2019" Awards, το "GOLD Award" στη κατηγορία "Καινοτόμο Προϊόν - Μικρομεσαία Επιχείρηση" για το QR-Patrol και το "SILVER Award" στη κατηγορία "Εξαγωγική Αριστεία - Μικρομεσαία Επιχείρηση" για την Terracom Α.Ε..

Η εντυπωσιακή τελετή απονομής βραβείων του θεσμού πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής στην Αθήνα.

Ο θεσμός των Βραβείων "Made in Greece" εντάσσεται στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ (ΕΛ.Α.Μ.) για την ενδυνάμωση και διάδοση ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου καινοτομίας και εξωστρέφειας, που να απαντά στις σύγχρονες προκλήσεις παραγωγής και μάρκετινγκ προϊόντων βασισμένων στην ποιότητα, την καινοτομία, τη διαφοροποίηση, τις στοχευμένες αγορές, τα διεθνή δίκτυα διανομών και τα ισχυρά σήματα (brand names). Σκοπός του θεσμού αυτού είναι η ανάδειξη και επιβράβευση των επιχειρήσεων και οργανισμών που επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις στη δημιουργία και διάθεση προϊόντων με σημαντική προστιθέμενη αξία για την Ελληνική Οικονομία.

Τα βραβεία απευθύνονται στο σύνολο των επιχειρήσεων και οργανισμών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και για τις οποίες η ποιότητα, η καινοτομία, η εξωστρέφεια και η δύναμη των σημάτων τους (brands) πρωτοστατούν στην ανάπτυξη και στην ευημερία τους. Η διοργάνωση των βραβείων "Made in Greece 2019" πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Το QR-Patrol είναι μεταξύ των κορυφαίων συστημάτων διαχείρισης περιπολιών και φυλάξεων στο κόσμο και σήμερα έχει περισσότερους από 1.000 πελάτες σε 82 χώρες καθώς και ένα εκτενές δίκτυο συνεργατών – μεταπωλητών σε 29 χώρες. Είναι το 1ο σύστημα guard-tour που ενσωματώνει τεχνολογίες από το Διαδίκτυο των Πραγμάτων (IoT), όπως beacons & wearables.

Στο διεθνές πελατολόγιο της Terracom περιλαμβάνεται το διεθνές αεροδρόμιο Heathrow, το Γερμανικό Χρηματιστήριο, η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Δικαιοσύνης (EUROJUST), τα ΙΚΕΑ, πλήθος ξενοδοχείων (Hilton, Marriot, Hyatt), εταιρίες security (Brinks, G4S, Securitas), εταιρίες facilities (ISS, Country Clean Recycling, P&H Cleaning Company, CCS Facilities), πανεπιστήμια (Carnegie Mellon, University of California San Francisco, University of West Georgia,), η Emirates airlines, τα Dubai duty free, μεγάλα αεροδρόμια κ.α.

H Terracom έχει διακριθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση μέσω του προγράμματος SME Instrument Phase 2 του Horizon 2020.

Τον Αύγουστο 2019 ένας επενδυτικός οίκος του Λονδίνου, η Brookstreet, επένδυσε στη Terracom με στόχο την περαιτέρω προώθηση και διεύρυνση των δραστηριοτήτων της εταιρείας σε Ελλάδα και εξωτερικό.