Η Terracom στην ημερίδα "Δυνατότητες εξασφάλισης ευνοϊκού περιβάλλοντος για την προσέλκυση επενδύσεων και την ενίσχυση εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας"

Η Terracom με μεγάλη χαρά συμμετείχε στην ημερίδα με θέμα «Δυνατότητες εξασφάλισης ευνοϊκού περιβάλλοντος για την προσέλκυση επενδύσεων και την ενίσχυση εξωστρεφούς επιχειρηματικότητας».

Η ημερίδα διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Ιωαννίνων στο πλαίσιο υποστήριξης των Μελών-Επιχειρήσεων του και πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022 στο ξενοδοχείο Grand Serai στα Ιωάννινα, με τη συμμετοχή οικονομικών φορέων όπως η Ελληνική Τράπεζα Επενδύσεων και η Enterprise Greece, αλλά και εκπροσώπων μεγάλων επιχειρήσεων της περιοχής, μεταξύ των οποίων και η Terracom.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Υφυπουργός Εξωτερικών για την Οικονομική Διπλωματία και την Εξωστρέφεια Κώστας Φραγκογιάννης, σύμφωνα με τον οποίο η εξωστρέφεια των ελληνικών επιχειρήσεων και η προσέλκυση επενδύσεων αποτελεί μονόδρομο αλλά και πραγματικότητα.

Στην ημερίδα συμμετείχαν: ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων δρ. Δημήτρης Δημητρίου, ο πρόεδρος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας Επενδύσεων ΑΕ (ΕΑΤΕ, τ. ΤΑΝΕΟ) δρ. Χάρης Λαμπρόπουλος, ο πρόεδρος της Enterprise Greece Γιώργος Σμυρλής, ο διευθύνων σύμβουλος της Εnterprise Greece Γιώργος Φιλιόπουλος, ο πρόεδρος του ΑΠΣΙ «Πίνδος» ΑΕ Aνδρέας Δημητρίου, ο διευθύνων σύμβουλος της Terracom Δημήτρης Ζαχαράκης, ο διευθύνων σύμβουλος της Zoinos Winery Θανάσης Κατσανάκης, o international business development της «Χήτος ΑΒΕΕ» Κωνσταντίνος Κορνμπρόστ και ο πρώην βουλευτής Ιωαννίνων, σύμβουλος εξαγωγών και συνεργάτης του Υπουργείου Γεωργίας της Ρουμανίας Ιωάννης Καραγιάννης.