Η Terracom υιοθετεί, για 2η συνεχόμενη χρονιά, τετραήμερη εργασία για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο

Η Terracom, συνεχίζοντας σταθερά στο πλαίσιο της εξέλιξης και προσαρμογής στις ανάγκες του σήμερα και τις απαιτήσεις του αύριο, προχωρά για 2η συνεχόμενη χρονιά στην καθιέρωση τετραήμερης εργασίας για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο, χωρίς να επηρεάζονται τα εργασιακά δικαιώματα, το ωράριο εργασίας και οι μισθολογικές απολαβές των εργαζομένων.

«Μετά την επιτυχή πιλοτική εφαρμογή της τετραήμερης εργασίας το περσινό καλοκαίρι, αποφασίσαμε να βάλουμε ξανά στο επίκεντρο τον εργαζόμενο και τις δικές του ανάγκες» αναφέρει ο κ. Δημήτρης Ζαχαράκης, CEO της Terracom, με αφορμή την ανακοίνωση και συνεχίζει: «Με την υιοθέτηση της τετραήμερης εργασίας για 2η συνεχόμενη χρονιά για τους καλοκαιρινούς μήνες και λαμβάνοντας υπόψη το υβριδικό μοντέλο εργασίας που εξακολουθεί να ακολουθεί η εταιρεία, παρέχουμε και πάλι μεγάλη ευελιξία, στους εργαζομένους μας για ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και περισσότερες επιλογές για να αποφασίσουν οι άνθρωποί μας το βέλτιστο μοντέλο υλοποίησης των καθημερινών εργασιών. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τα περσινά αποτελέσματα του μέτρου και ευελπιστούμε πως και φέτος η απόδοση των εργαζομένων μας θα κινηθεί σε ανάλογα υψηλά επίπεδα».

Η τετραήμερη εργασία κατά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι μία μόνο από τις αρκετές δράσεις που έχει θεσπίσει η Terracom τα τελευταία χρόνια, καθώς έχουν πραγματοποιηθεί σημαντικές αναβαθμίσεις στις παροχές της εταιρείας προς όλους τους ανθρώπους της, όπως η παροχή ιδιωτικής ασφάλειας υγείας, η παροχή συνταξιοδοτικού/ανταποδοτικού προγράμματος καθώς και πρόγραμμα διάθεσης μετοχών (stock options) από τους εργαζομένους για περαιτέρω εξέλιξη και ανάπτυξη προσωπικών στόχων. Παράλληλα, η εταιρεία έχει αποκτήσει πλέον το δικό της υπερσύγχρονο σπίτι, ένα χώρο στον οποίον έχουν μεταφερθεί όλες οι υποδομές και το προσωπικό, που δίνει νέα πνοή στην εξέλιξη και την ανάπτυξή της με στόχο μεγαλύτερες κατακτήσεις και κορυφές.

Η Terracom έχει ως βασικό πυλώνα της τον άνθρωπο και ως εκ τούτου, οποιαδήποτε εταιρική απόφαση, λαμβάνεται στο πλαίσιο της βελτίωσης της καθημερινότητας των ανθρώπων που την απαρτίζουν τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Είμαστε λοιπόν έτοιμοι να υιοθετήσουμε οποιαδήποτε αλλαγή θα είναι προς όφελος των ανθρώπων μας άρα και κατ’ επέκταση της ίδιας της Terracom, μιας εταιρείας με ανθρώπινο πρόσωπο στην αιχμή της τεχνολογίας.

Η Terracom, είναι μια εταιρεία υψηλής τεχνολογίας που έχει έδρα τα Ιωάννινα. Δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα λογισμικού τα οποία εξάγει σε περισσότερες από 90 χώρες, αριθμώντας συνολικά πάνω από 1.200 διαφορετικούς πελάτες. Στη μετοχική της σύνθεση συμμετέχει και η Brookstreet Equity Partners που εδρεύει στο Λονδίνο.