Τετραήμερη εργασία υιοθετεί η Terracom για τον Ιούνιο και Ιούλιο

Η Terracom, συνεχίζοντας σταθερά στο πλαίσιο της συνεχούς εξέλιξης και προσαρμογής στις ανάγκες του σήμερα και τις απαιτήσεις του αύριο, προχωρά πιλοτικά στην καθιέρωση τετραήμερης εργασίας για τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο, χωρίς να επηρεάζονται τα εργασιακά δικαιώματα, το ωράριο εργασίας και οι μισθολογικές απολαβές των εργαζομένων. Σκοπός μας είναι, αναλύοντας τα συμπεράσματα που θα προκύψουν από την πιλοτική αυτή εφαρμογή, η μελλοντική καθολική εφαρμογή του τετραημέρου.

«Η δύναμη της Terracom είναι οι άνθρωποί της, οι οποίοι αποτελούν το βασικότερο παράγοντα της ανάπτυξης και της συνεχούς εξέλιξής της» αναφέρει ο κ. Δημήτρης Ζαχαράκης, CEO της Terracom, με αφορμή την ανακοίνωση και συνεχίζει: «Με την υιοθέτηση της τετραήμερης εργασίας για τους καλοκαιρινούς μήνες, σε συνδυασμό με το υβριδικό μοντέλο εργασίας που έχει ακολουθήσει η εταιρεία μας από την αρχή της πανδημίας, προσφέρουμε ακόμα μεγαλύτερη ευελιξία, καλύτερη ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής και περισσότερες επιλογές για να αποφασίσουν οι άνθρωποί μας το βέλτιστο μοντέλο υλοποίησης των καθημερινών εργασιών».

Η τετραήμερη εργασία κατά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι μία μόνο από τις αρκετές δράσεις που έχει θεσπίσει η Terracom τα τελευταία χρόνια, καθώς έχουν πραγματοποιηθεί σημαντικές αναβαθμίσεις στις παροχές της εταιρείας προς όλους τους ανθρώπους της, όπως η παροχή ιδιωτικής ασφάλειας υγείας, η παροχή συνταξιοδοτικού/ανταποδοτικού προγράμματος καθώς και πρόγραμμα διάθεσης μετοχών (stock options) από τους εργαζομένους για περαιτέρω εξέλιξη και ανάπτυξη προσωπικών στόχων.

Η Terracom έχει ως βασικό πυλώνα της τον άνθρωπο και ως εκ τούτου, οποιαδήποτε εταιρική απόφαση, λαμβάνεται στο πλαίσιο της βελτίωσης της καθημερινότητας των ανθρώπων που την απαρτίζουν τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Είμαστε λοιπόν έτοιμοι να υιοθετήσουμε οποιαδήποτε αλλαγή θα είναι προς όφελος των ανθρώπων μας άρα και κατ’ επέκταση της ίδιας της Terracom, μιας εταιρείας με ανθρώπινο πρόσωπο στην αιχμή της τεχνολογίας.

Τέσσερις μέρες εργασία με 8ωρο και ίδιο μισθό – Η εταιρία που το εφαρμόζει στην Ελλάδα | OPEN TV

Συνέντευξη του κ. Δημήτρη Ζαχαράκη, CEO της Terracom, στο Δελτίο Ειδήσεων του BHMA TV

Πιλοτική εφαρμογή της 4ήμερης εργασίας από τα Γιάννενα - ITV Ειδήσεις 01/06/2022

Ραδιοφωνική συνέντευξη του κ. Δημήτρη Ζαχαράκη, CEO της Terracom, στον “ΑΘΗΝΑ 9,84”

Συνέντευξη του κ. Δημήτρη Ζαχαράκη, CEO της Terracom, στο Action24 TV