Εύκολη παραγγελιοληψία με το Soft1 360

Αν η επιχείρηση σας ασχολείται με τη λήψη παραγγελιών, τότε το Soft1 360 μπορεί να αποδειχθεί ένας δυνατός σύμμαχος που θα βοηθήσει τόσο εσάς όσο και τους υπαλλήλους σας να εργάζονται πιο γρήγορα και πιο παραγωγικά.

Tι είναι το Soft1 360;

Πρώτα από όλα, όμως, ας δούμε τι είναι το Soft1 360

Το Soft1 360 αποτελεί μία πρωτοποριακή λύση mobility της SoftOne που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποί σας εργάζονται, συνδέονται και επικοινωνούν με τους πελάτες, τους προμηθευτές και τους συνεργάτες σας. Εγκαθίσταται σε οποιαδήποτε φορητή συσκευή (smartphones & tablets) και προσαρμόζεται πλήρως στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε χρήστη, ανάλογα με το ρόλο που έχει στην επιχείρηση. Η εφαρμογή ολοκληρώνει την κεντρική μηχανογράφηση, επεκτείνοντας ουσιαστικά την «εμβέλεια» του Soft1 ERP Series 5. Επιτρέπει, λοιπόν, στα στελέχη σας να το χρησιμοποιούν οποιαδήποτε στιγμή και να λειτουργούν αποτελεσματικά, ακόμη κι όταν βρίσκονται εκτός γραφείου.

Δυνατότητες του Soft1 360

Οι χειριστές του Soft1 360 μπορούν να παρακολουθούν τις εργασίες και να καταχωρούν εισπράξεις, παραγγελίες, παράπονα, δρομολόγια κ.α. είτε είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο είτε όχι. Η εφαρμογή τους δίνει τη δυνατότητα για ασύρματη και άμεση παραγγελιοληψία, από όποιο σημείο και αν βρίσκεται ο πελάτης και για αποστολή της στην κεντρική αποθήκη. Τους επιτρέπει επίσης να παρακολουθούν την καρτέλα του κάθε πελάτη και τα στατιστικά των πωλήσεών του. Ακόμη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καταχώρηση των εισπράξεων και έκδοση του αντίστοιχου παραστατικού, για την καταχώρηση των δρομολογίων τους, για check in και check out σε κάθε πελάτη. Τέλος, παρέχει τη δυνατότητα παρουσίασης των προϊόντων με εικόνες μέσα από το κεντρικό ERP.

δυνατότητες του Soft1 360
Πλεονεκτήματα του Soft1 360

Πλεονεκτήματα

Συγκεντρωτικά, λοιπόν, το Soft1 360 σας επιτρέπει:

 να ελαχιστοποιήσετε το χρόνο που χρειάζεται για την λήψη παραγγελιών,

 να μην γίνονται λάθη κατα την καταχώρησή τους,

 να δώσετε έμφαση στα προϊόντα που θέλετε εσείς να προωθήσετε στον πελάτη,

 να δουλεύετε από παντού, ακόμα και offline, μέσα από το κινητό ή το τάμπλετ σας,

 να προσδώσετε μεγαλύτερη ευελιξία στην επιχείρησή σας, μειώνοντας σημαντικά το κόστος λειτουργίας της,

 να απλοποιήσετε την καθημερινότητα των στελεχών σας, εξασφαλίζοντας την απομακρυσμένη πρόσβασή τους στα δεδομένα της επιχείρησής σας, βοηθώντας τους να παίρνουν ταχύτερα αποφάσεις, ακόμα και όταν είναι εκτός γραφείου.

Ποιες επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν από τη χρήση του S360

Οι επιχειρήσεις που μπορούν να επωφεληθούν από τη χρήση του Soft1 360 είναι εκείνες που ασχολούνται με παραγγελιοληψία, όπως: χονδρέμποροι που εφοδιάζουν καταστήματα, πχ. με ψιλικά, με τρόφιμα, με κρέατα, κάβες, οινοποιεία, χαρτικά κ.α

Η λύση Soft1 360 μπορεί να αξιοποιηθεί από όλες τις εγκαταστάσεις Soft1 Series 5, ανεξάρτητα από το μοντέλο λειτουργίας τους (on-premise ή cloud).


facebook button

facebook button