Ιστολόγιο

Τεχνολογικά νέα


Δείτε τα σημαντικότερα νέα που αφορούν το τομέα της τεχνολογίας

Η ΕΥΔ Περιφέρειας Ηπείρου προβαίνει στην έκδοση της Πρόσκλησης για την προγραμματική Περίοδο 2014-2020 με τίτλο «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν (e- business) II»

Περισσότερα

Η μετάβαση σε Cloud περιβάλλοντα αποτελεί τα τελευταία χρόνια συνειδητή επιλογή για πάρα πολλές επιχειρήσεις. Θα μπορούσαμε μάλιστα να πούμε οτι τα συστήματα Cloud είναι το μέλλον. Τα οφέλη δεν είναι μόνο οικονομικά, αλλά έχουν να κάνουν και με την απλοποίηση των διαδικασιών και των καθημερινών λειτουργιών μιας επιχείρησης.

Περισσότερα

Θα έχετε σίγουρα αναρωτηθεί εάν υπάρχει ένας τρόπος να οργανώσετε καλύτερα την επιχείρησή σας και να αυτοματοποιήσετε μερικές από τις πιο χρονοβόρες καθημερινές εργασίες. Η διαχείριση των καθημερινών εργασιών και ταυτόχρονα η αύξηση των πωλήσεων και συνεπώς των κερδών της επιχείρησης μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά δύσκολη και απαιτητική διαδικασία.

Περισσότερα

Δύο νέες επιχορηγήσεις για τη τεχνολογία, την "Eργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας για Μικρές και Πολύ Μικρές Επιχειρήσεις" και την "Εργαλειοθήκη Επιχειρηματικότητας: Εμπόριο – Εστίαση – Εκπαίδευση", ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης που στοχεύουν στην ψηφιακή αναβάθμιση των πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων.

Περισσότερα

Δύο νέες επιχορηγήσεις για τη τεχνολογία, το "Ψηφιακό Βήμα" και το "Ψηφιακό Άλμα", ανακοίνωσε το Υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης που στοχεύουν στην ψηφιακή αναβάθμιση των πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

Περισσότερα

H Terracom, όπως ήδη γνωρίζετε, επενδύσει συνεχώς στην ανάπτυξη και προώθηση στην ελληνική και διεθνή αγορά καινοτόμων προϊόντων με προστιθέμενη αξία σε τομείς τεχνολογίας, ασφάλειας, μηχανογράφησης και επιχειρησιακής οργάνωσης.

Περισσότερα

Η χρήση ενός προγράμματος διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων (ERP), ειδικά από εταιρείες που μεγαλώνουν τον κύκλο εργασιών τους, δεν αποτελεί μοχλός ανάπτυξης αλλά υποστηρίζει και βοηθάει την εξέλιξή τους.

Περισσότερα

Τη νέα της high-end πρόταση για το 2017 αποκάλυψε η Qualcomm. Το SoC Snapdragon 835 είναι ο επεξεργαστής της επόμενης γενιάς smartphone και βασίζεται στη διαδικασία κατασκευής των 10nm. Η εταιρεία υπόσχεται όχι μόνο ότι είναι ισχυρότερο από άλλες σχεδιάσεις, αλλά και λιγότερο ενεργοβόρο.

Περισσότερα

Σελίδες