Ιστολόγιο

Softone


Δείτε τα τελευταία νέα που αφορούν τις εγκαταστάσεις λογισμικού της Softone

Βάσει κοινής απόφασης των Υπουργείων Οικονομικών και Επικρατείας, από την Τετάρτη 22 Ιουνίου τέθηκε και επισήμως σε εφαρμογή η δράση "Ψηφιακός Μετασχηματισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων" η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο του «Εθνικού Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας - Ελλάδα 2.0» (με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης).

Περισσότερα

Δημοσιεύθηκε η απόφαση Α.1171, με την οποία παρέχονται οδηγίες για τη διασύνδεση των Φορολογικών Ηλεκτρονικών Μηχανισμών (Φ.Η.Μ.) με το Πληροφοριακό Σύστημα Φ.Η.Μ. της Α.Α.Δ.Ε. και την ηλεκτρονική διαβίβαση των δεδομένων λιανικής πώλησης από το πληροφορικό σύστημα των Φ.Η.Μ. προς την ψηφιακή πλατφόρμα myDATA.

Περισσότερα

Ηλεκτρονική τήρηση βιβλίων

Πρόσφατα το Υπουργείο Οικονομικών και η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) ανακοίνωσαν την εισαγωγή της τήρησης Ηλεκτρονικών Βιβλίων για ένα εκατομμύριο και πλέον επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες με εφαρμογή το πρώτο τρίμηνο του 2020. Η Terracom, σε συνεργασία με τη SoftOne, στέκεται έμπρακτα δίπλα σας σε αυτές τις εξελίξεις. Φροντίζουμε ώστε να αναβαθμιστείτε στις νέες εκδόσεις Soft1 οι οποίες θα είναι εγκαίρως εναρμονισμένες με τη νέα νομοθεσία.

Περισσότερα

Η ηλεκτρονική τιμολόγηση, γνωστή και με τον όρο E-Invoicing, είναι ουσιαστικά η έκδοση ενός ψηφιακού παραστατικού το οποίο στέλνεται ηλεκτρονικά στους πελάτες σας. Όλες οι πληροφορίες που συμπεριλαμβάνονται στο ψηφιακό παραστατικό (όπως η τιμή, η ποσότητα, ο Φ.Π.Α. και τα στοιχεία του παραλήπτη) είναι οι ίδιες με το παραδοσιακό έντυπο παραστατικό, με τη διαφορά οτι πλέον το έντυπο διανέμεται σε ψηφιακή μορφή, ηλεκτρονικά

Περισσότερα

Αν η επιχείρηση σας ασχολείται με τη λήψη παραγγελιών, τότε το Soft1 360 μπορεί να αποδειχθεί ένας δυνατός σύμμαχος που θα βοηθήσει τόσο εσάς όσο και τους υπαλλήλους σας να εργάζονται πιο γρήγορα και πιο παραγωγικά.

Περισσότερα

Ο νέος γενικός κανονισμός προστασίας προσωπικών δεδομένων, αλλάζει σημαντικά τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων, καθιστώντας αυτομάτως απαραίτητη και τη λειτουργία ενός συστήματος που εξασφαλίζει τη μηχανογραφική προσαρμογή τους.

Περισσότερα

Αγορά πρόσθετων χρηστών Soft1 Open Enterprise Edition με έκπτωση Η προσφορά απευθύνεται τόσο σε ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ, όσο και σε ΝΕΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ της έκδοσης, επιτρέποντας τους να αυξήσουν το συνολικό αριθμό των χρηστών της εγκατάστασής τους, με έκπτωση έως 50 %.

Περισσότερα

Και όμως, είστε ήδη στο cloud!

Μπορεί να είστε ιδιοκτήτης ή στέλεχος σε κάποια επιχείρηση και να παραμένετε δύσπιστοι απέναντι στο cloud. Ίσως η δικαιολογία να είναι πως υπάρχουν κίνδυνοι ασφαλείας που δεν μπορείτε να παραβλέψετε ή πως έχετε βαρεθεί να ακούτε συνέχεια για το cloud. Λοιπόν, θα πρέπει να το ξεπεράσετε, μιας και είστε ήδη εκεί, ακόμα και εάν δεν το έχετε συνειδητοποιήσει!

Περισσότερα

Σελίδες