SMS Marketing μέσω του LiveAll.eu

H Terracom, όπως ήδη γνωρίζετε, επενδύσει συνεχώς στην ανάπτυξη και προώθηση στην ελληνική και διεθνή αγορά καινοτόμων προϊόντων με προστιθέμενη αξία σε τομείς τεχνολογίας, ασφάλειας, μηχανογράφησης και επιχειρησιακής οργάνωσης.

Προς την κατεύθυνση αυτή έχει αναπτυχθεί πριν αρκετά χρόνια ένα από τα πλέον αναγνωρισμένα εργαλεία SMS Marketing της ελληνικής αγοράς, το LiveAll.eu!

To LiveAll.eu έχει έναν πολύ απλό σκοπό: να αποτελέσει το απόλυτο εργαλείο που θα σας βοηθήσει να στείλετε μαζικά sms στους πελάτες και υποψήφιους πελάτες σας ώστε να αυξήσετε τις πωλήσεις της επιχείρησής σας σε σύντομο χρονικό διάστημα!

Το LiveAll.eu περιλαμβάνει μια λίστα από ιδιαίτερα χρήσιμα χαρακτηριστικά που θα σας βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση:

  • Πλήρης Διαχείριση SMS Marketing καμπάνιας
  • Ιστορικό αποστολής μηνυμάτων SMS
  • Χρονικός προγραμματισμός αποστολής μηνυμάτων
  • Μαζική εισαγωγή τηλεφωνικών αριθμών
  • Απλό και φιλικό περιβάλλον χρήσης
  • Cloud τεχνολογία, προσβάσιμο από οπουδήποτε
  • Δυνατότητα αποστολής προσοπωποιημένων SMS
  • Χαμηλές τιμές και ευέλικτη τιμολογιακή πολιτική

Μέσω του LiveAll.eu, μπορείτε μέσα από πολύ απλές κινήσεις και μόλις με μερικά κλικ, να αγοράσετε SMS online και να ξεκινήσετε άμεσα την αποστολή μαζικών διαφημιστικών SMS μηνυμάτων προς τους πελάτες σας!

Επισκεφθείτε την πλήρως ανανεωμένη ιστοσελίδα του LiveAll.eu, όπου θα βρείτε πλήθος πληροφοριών σχετικά με την αξία του SMS Marketing αλλά και μεθόδους και τεχνικές που θα σας βοηθήσουν να απογειώσετε τις πωλήσεις σας αποστέλλοντας μαζικά SMS.

Δείτε Σχετικά:

Αποστολή μαζικών SMS για επαγγελματίες και επιχειρήσεις

6 μικρά μυστικά για το SMS Marketing που ίσως αγνοείτε

SMS Marketing: Το αντίδοτο στις χαμηλές πωλήσεις

30 μοναδικά χαρακτηριστικά του LiveAll.eu

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε έναν πλήρη οδηγό SMS Marketing που θα σας βοηθήσει να ανακαλύψετε μυστικά και τεχνικές για την καλύτερη διαφημιστική προώθηση της επιχείρησής σας μέσω SMS. Κατεβάστε τον οδηγό εδώ:

11 έξυπνες τεχνικές για αύξηση εσόδων μέσω SMS Marketing