Νέα επιχορήγηση για τη τεχνολογία "Ηλεκτρονικό επιχειρείν (e-business) II στην Περιφέρεια Ηπείρου"

Η ΕΥΔ Περιφέρειας Ηπείρου προβαίνει στην έκδοση της Πρόσκλησης για την προγραμματική Περίοδο 2014-2020 με τίτλο «Ηλεκτρονικό Επιχειρείν (e- business) II»

Είστε μια πολύ μικρή, μικρή ή μεσαία επιχείρηση και αναζητείτε:

 • Να αναβαθμίσετε τις υποδομές της επιχείρησής σας με την προμήθεια και εγκατάσταση εξοπλισμού Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ηλεκτρονικοί υπολογιστές, περιφερειακά, τηλεφωνικό κέντρο)
 • Να διαχειριστείτε καλύτερα κάθε πτυχή της επιχείρησής σας, με τις καινοτόμες Soft1 λύσεις (ERP/ERP Cloud, CRM/CRM Cloud) περιορίζοντας σημαντικά το λειτουργικό σας κόστος
 • Να λειτουργείτε χωρίς περιορισμούς, από όπου και αν βρίσκεστε, μέσα από το tablet ή το smartphone σας, βελτιώνοντας το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών σας
 • Να απαλλαγείτε από την πολυπλοκότητα και το υψηλό κόστος εγκατάστασης με μία Soft1 Cloud λύση, διαμορφώνοντάς την βάσει των απαιτήσεών σας, σε πολύ μικρό χρόνο
 • Να διαχειριστείτε τις εργασίες σας με μία εφαρμογή, εξαιρετικά εύκολη στην εκμάθηση και τη χρήση
 • Να ανατρέξτε εύκολα στα δεδομένα σας και να διεκπεραιώσετε αποδοτικά τις εργασίες σας
 • Nα διατηρήστε τον έλεγχο της επιχείρησής σας, με ένα ευέλικτο σύστημα λογισμικού που μπορεί να προσαρμόζεται - κάθε φορά - στις πραγματικές σας ανάγκες
 • Να αυξήσετε τη φήμη σας μέσα από διαφήμιση στα Social Media και τη Google ή τη δημιουργία ενός σύγχρονου και ασφαλούς ηλεκτρονικού καταστήματος (E-Shop)

Η Terracom, κατέχοντας μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα των συστημάτων Πληροφορικής, μπορεί να σας παρέχει όλες τις παραπάνω λύσεις, αξιοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία για την πλήρη αναβάθμιση της επιχείρησής σας και την αύξηση της παραγωγικότητάς της.

Είμαστε πιστοποιημένος αντιπρόσωπος της SoftOne Technologies, της μεγαλύτερης εταιρίας επιχειρηματικού λογισμικού στην Ελλάδα, στην Ήπειρο. Οι λύσεις Soft1 αποτελούν μία από τις πλέον σύγχρονες λύσεις business λογισμικού, παρέχοντας μια ευρεία γκάμα εργαλείων για κάθε επιχείρηση, διευκολύνοντας τις καθημερινές εργασίες, ελαχιστοποιώντας το κόστος και εξοικονομώντας χρόνο.

Επωφεληθείτε τώρα από τη νέα σε εξέλιξη δράση Ηλεκτρονικό Επιχειρείν (e-business) II

Αναλυτικότερα:

Ηλεκτρονικό Επιχειρείν (e-business) II στην Περιφέρεια Ηπείρου

ilektroniko-epixirin-ii

Σκοπός της Δράσης

Το πρόγραμμα ενισχύει υφιστάμενες μικρομεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ) της Περιφέρειας Ηπείρου για να υλοποιήσουν επενδύσεις που θα ενσωματώσουν Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών στην λειτουργία τους ώστε να ανάπτυξουν ηλεκτρονικό επιχειρείν (e-business) όπως ηλεκτρονικό εμπόριο, ηλεκτρονικές κρατήσεις και πληρωμές κ.α. Ενισχύονται μικρομεσαίες επιχειρήσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται σε ΚΑΔ που δεν αναφέρονται στο Παράρτημα ΧΙV της προκήρυξης.

Δικαιούχοι της Δράσης

Αφορά υφιστάμενες Πολύ Μικρές, Μικρές και Μεσαίες επιχειρήσεις

Επενδυτικά Σχέδια - Ύψος Επιδότησης

Ο προϋπολογισμός των επενδυτικών σχεδίων που δύναται να επιδοτηθεί (επιχορηγούμενος προϋπολογισμός) πρέπει να ανέρχεται τουλάχιστον στο ποσό των 5.000€ και με ανώτατο όριο το ποσό των 15.000,00€, με ένταση ενίσχυσης μέχρι 80% του επιχορηγούμενου προϋπολογισμού.

Επιδοτούμενες Δαπάνες

 • Μηχανήματα και λοιπός εξοπλισμός
 • Λογισμικά και υπηρεσίες λογισμικού
 • Προβολή, προώθηση, δικτύωση
 • Δαπάνες προς τρίτους / τεχνική και συμβουλευτική υποστήριξη επιχειρήσεων.

Περίοδος υποβολής

Έναρξη Υποβολών: 20 Ιουνίου 2019

Λήξη Υποβολών: 09 Σεπτεμβρίου 2019 (ώρα 15:00)

Περισσότερα...

Λίγα λόγια για εμάς

Η Terracom, με έδρα στα Ιωάννινα, είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες πληροφορικής στη ελληνική περιφέρεια έχοντας αποκτήσει την εμπιστοσύνη ενός μεγάλου, και διαρκώς αυξανόμενου, αριθμού πελατών σε όλη την Ελλάδα. Σκοπός μας είναι η παροχή λύσεων λογισμικού και μηχανοργάνωσης σε επιχειρήσεις και οργανισμούς ώστε μέσα από τη χρήση της πληροφορικής να αναβαθμίσουν τις υποδομές τους και να αυξήσουν την παραγωγικότητά τους.

Η εταιρεία έχει να επιδείξει σημαντικές δραστηριότητες σε ξεχωριστούς τομείς όπως:

 • Δημιουργία καινοτόμων τεχνολογικών προϊόντων που απευθύνονται στη διεθνή αγορά (QR-Patrol, Kerveros Live, SpotyPal, Zastel, MyLoneWorkers)
 • Υποστήριξη σύγχρονων συστημάτων ERP / CRM στην εγχώρια αγορά (Soft1)
 • Ανάπτυξη δικτύου συνεργατών και αντιπροσώπων σε 22 χώρες (Αμερική, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία, κ.α.)
 • Συμμετοχή σε διεθνείς εκθέσεις τεχνολογίας (IFSEC, CEBIT, CES, WebSummit κλπ)
 • Συμμετοχή σε πολλά ευρωπαϊκά, εθνικά και περιφερειακά ερευνητικά προγράμματα (Horizon 2020, symbIoTe & BIG IoT open calls, Ερευνώ-Δημιουργώ-Καινοτομώ κ.α.)
 • Έρευνα και ανάπτυξη νέων προϊόντων καθώς και αναβάθμιση των υφιστάμενων με προσθήκη νέων λειτουργιών και χαρακτηριστικών που ενσωματώνουν τεχνολογίες Internet of Things.

Η εταιρεία απασχολεί σήμερα 38 άτομα προσωπικό και καταγράφει ένα σημαντικό αποτύπωμα στην παγκόσμια αγορά με πελάτες σε περισσότερες από 78 χώρες. Παράλληλα, έχει κερδίσει διεθνή βραβεία και διακρίσεις που την καθιερώνουν ως μία από τις πλέον καινοτόμες εταιρίες στον τομέα της Πληροφορικής και των νέων Τεχνολογιών.

Επικοινωνήστε μαζί μας (στο τηλέφωνο 2651094333 ή με email στο info@terracom.gr) για να σας προτείνουμε τις καλύτερες δυνατές λύσεις αξιοποίησης των επενδυτικών προγραμμάτων και να αποκομίσετε το μέγιστο όφελος για την επιχείρησή σας.