Softone

 • English
 • Ελληνικά

 

Λογισμικό SoftOne


Το Soft1 αποτελεί μία από τις πλέον σύγχρονες λύσεις business λογισμικού, καθώς σχεδιάστηκε με υψηλές προδιαγραφές, αξιοποιώντας τα καλύτερα τεχνολογικά εργαλεία. Το λογισμικό χαρακτηρίζεται από πληρότητα σε όλες τις λειτουργικές ενότητες που περιλαμβάνει.

Soft1 ERP


Διαχείριση Επιχειρησιακών Πόρων

Το πρόγραμμα ERP είναι ένα σύστημα επιχειρησιακού σχεδιασμού. Η λειτουργία του βασίζεται στην ενημέρωση του χρήστη σε πραγματικό χρόνο με τα δεδομένα της επιχείρησης. Τα δεδομένα βρίσκονται αποθηκευμένα σε μία μόνο βάση όπου η προσπέλαση είναι ταχύτατη και υποστηρίζει όλες τις λειτουργικές ενότητες. Το Soft1 ERP αποτελείται από επιμέρους ενσωματωμένες εφαρμογές, οι οποίες αποκαλούνται και modules. Μια επιχείρηση αξιοποιεί τις εφαρμογές αυτές για να συγκεντρώνει, να αποθηκεύει, να διαχειρίζεται και να ερμηνεύει δεδομένα για τις δραστηριότητές της επιτρέποντας έτσι:

 • Την λογιστική και εμπορική διαχείριση της εταιρείας,
 • Τη διαχείριση της αποθήκης και των υπολοίπων των προϊόντων,
 • Τη διαχείριση της μισθοδοσίας και του προσωπικού.

Cloud ERP: Πρόσβαση από παντού, με οποιαδήποτε συσκευή

Το Soft1 Cloud ERP Series 5 αποτελεί μία σύγχρονη και καινοτόμα λύση μηχανογράφησης που απλοποιεί όλες τις διαδικασίες της επιχείρησής σας, αποβάλλοντας την πολυπλοκότητα από την καθημερινή της λειτουργία. Απόλυτα λειτουργικό, προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας, με την ελάχιστη επένδυση σε κόστος και πόρους IT. Οι ενότητες που διαθέτει υποστηρίζουν όλες τις δραστηριότητές σας, από την παραγωγή και την αλυσίδα εφοδιασμού έως τις πωλήσεις, σας βοηθάει να διαχειριστείτε καλύτερα τα οικονομικά σας, μειώνοντας σημαντικά το κόστος λειτουργίας της επιχείρησής σας.

Το Soft1 Cloud ERP λειτουργεί στα υπερσύγχρονα data centers της πλατφόρμας Microsoft Windows Azure, προσφέροντας έτσι μέγιστη ασφάλεια και αξιοπιστία. Χαρακτηρίζεται από ευέλικτη σχεδίαση, επιτρέποντας στο χρήστη να αξιοποιήσει τη λειτουργικότητα του από την πρώτη κιόλας ημέρα!

Ξεκινήστε τώρα

Soft1 CRM


Διαχείριση Ημερολογίου

crm

Ο γενικός όρος CRM περιγράφει το σύνολο του λογισμικού και των ενεργειών μέσω των οποίων μια επιχείρηση κατανοεί και επιδιώκει να εξυπηρετήσει καλύτερα τις ανάγκες ενός υφιστάμενου ή μελλοντικού πελάτη. Έτσι κάθε επιχείρηση παρέχει πιο προσωποποιημένη και εξειδικευμένη λύση στους πελάτες της. Το CRM αποτελεί κομμάτι του ERP και η συνδυασμένη λειτουργία αυτών αποφέρει τα μέγιστα οφέλη στην επιχείρηση.

 • Οργανώστε την καθημερινότητα και τις εργασίες σας,
 • Οργανώστε τα ραντεβού σας, τις προθεσμίες σας, τις υποχρεώσεις σας και αφήστε το λογισμικό να τα θυμάται για εσάς
 • Διαχειριστείτε τις πωλήσεις σας και συνεργαστείτε αποτελεσματικά.

Το Soft1 CRM χρησιμοποιείται από εταιρείες πώλησης αγαθών, υπηρεσιών και προϊόντων, από συλλόγους και σωματεία, δικηγορικά γραφεία, ιατρικά και διαγνωστικά κέντρα, κλινικές, ασφαλιστικά γραφεία κ.α.

Cloud CRM: Πρόσβαση από παντού, με οποιαδήποτε συσκευή

Το Soft1 Cloud CRM Series 5 παρέχει με τη μορφή υπηρεσίας (Software as a Service), όλα όσα χρειάζεστε για να “συνδεθείτε” με τους πελάτες σας και να ανταποκριθείτε ταχύτερα στις ανάγκες τους, αυξάνοντας τις πωλήσεις της επιχείρησής σας.

Λειτουργώντας στις υποδομές της πλατφόρμας Windows Azure της Microsoft, το Soft1 CRM Series 5 βοηθάει την επιχείρησή σας να μειώσει το λειτουργικό της κόστος και να ενισχύσει τις πωλήσεις της, αυξάνοντας παράλληλα το βαθμό ικανοποίησης των πελατών της.

Ξεκινήστε τώρα

crmscreen

Soft1 360


H μηχανογράφηση της εταιρείας σας στην έξυπνη συσκευή σας

Το Soft1 360 εγκαθίσταται σε έξυπνες συσκευές και παραμετροποιείται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης. Οι χειριστές μπορούν να παρακολουθούν τις εργασίες και να καταχωρούν εισπράξεις, παραγγελίες, παράπονα, δρομολόγια κ.α. είτε είναι συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο είτε όχι.

 • Ασύρματη παραγγελιοληψία,
 • Καταχώρηση εισπράξεων και έκδοση αντίστοιχης απόδειξης,
 • Καταχώρηση δρομολογίων και δυνατότητα check in και check out σε κάθε πελάτη,
 • Δυνατότητα παρουσίασης προϊόντων με εικόνες από το κεντρικό ERP.

Με την εφαρμογή S360 παρέχετε η δυνατότητα για άμεση λήψη της παραγγελίας από όποιο σημείο βρίσκεται ο πελάτης και αποστολή στην κεντρική σας αποθήκη. Ταυτόχρονα μπορεί ο χειριστής να παρακολουθεί την καρτέλα του πελάτη και τα στατιστικά των πωλήσεών του.

Ξεκινήστε τώρα

e-INVOICE


Hλεκτρονική αποστολή, αποθήκευση και διαχείριση τιμολογίων

Η λειτουργία αυτή παρέχει την δυνατότητα ηλεκτρονικής αποστολής, αποθήκευσης και διαχείρισης των τιμολογίων σε κάθε πελάτη. Ο πελάτης ειδοποιείται με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την έκδοση του τιμολογίου και από την ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα το αποδέχεται ή το απορρίπτει.

 • Εξοικονόμηση χρόνου,
 • Εξοικονόμηση χρημάτων,
 • Εξοικονόμηση γραφικής ύλης,
 • Άμεση πρόσβαση στα τιμολόγια.

Η αρχειοθέτηση των τιμολογίων διασφαλίζει τα αρχεία σας για όσο χρόνο επιθυμείτε. Μπορούν εύκολα να κοινοποιούνται στην οικονομική και λογιστική διαχείριση της επιχείρησης.

Δείτε το φυλλάδιο

iEnvoice

Soft1 Worktime Live


Αυτοματοποιήστε τη διαχείριση του χρόνου απασχόλησης των εργαζομένων σας εκτός ωραρίου

worktime

Από την 1η Σεπτεμβρίου 2018 η ηλεκτρονική υποβολή του νέου Eντύπου Ε8 (Αναγγελία Υπερεργασίας ή Νόμιμης Υπερωριακής Απασχόλησης) στο Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» έγινε υποχρεωτική.

Η SoftOne, μέσω της εφαρμογής Soft1 WorkTime Live, παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση στις εταιρείες που καλούνται να συμμορφωθούν με τη νέα νομοθεσία. Ο Υπεύθυνος υποβολής του εντύπου, π.χ. ο Προϊστάμενος ενός τμήματος, μπορεί τώρα να καταχωρεί ενέργειες υπερωρίας/υπερεργασίας στο Soft1 WorkTime Live, να ενημερώνεται με e-mail για αντίστοιχα αιτήματα που καταχωρούν οι εργαζόμενοι και να εγκρίνει/απορρίπτει τα αιτήματα αυτά. Στη συνέχεια, με ελάχιστα κλικ, δημιουργεί το αρχείο *.xml που απαιτείται για την υποβολή του Εντύπου Ε8 στο Πληροφοριακό Σύστημα ΕΡΓΑΝΗ.

Το Soft1 WorkTime Live διατίθεται είτε ως αυτόνομη εφαρμογή, είτε ως υπηρεσία που ενσωματώνεται σε ήδη υπάρχουσα Soft1 εγκατάσταση.

Ξεκινήστε τώρα

Soft1 FinTech


Πραγματοποιήστε τις τραπεζικές σας συναλλαγές μέσα από το Soft1

Με το Soft1 FinTech έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε online τις καθημερινές τραπεζικές σας συναλλαγές απευθείας από το Soft1. Mπορείτε να συνδέεστε με το σύστημα e-banking της τράπεζάς σας, να πραγματοποιείτε online εισπράξεις, πληρωμές και μεταφορές χρημάτων, να ελέγχετε το υπόλοιπο και τις κινήσεις των λογαριασμών σας. Έτσι αναπτύσσετε τη δυναμική της επιχείρησής σας, αξιοποιώντας τις δυνατότητες που σας προσφέρει η νέα, πρωτοποριακή λειτουργία τραπεζικής διασύνδεσης.

Ξεκινήστε τώρα

fintech

Prosvasis Business Suite


Εξειδικευμένη λύση λογισμικού για λογιστικά και φοροτεχνικά γραφεία

worktime

To Prosvasis Business Suite αποτελεί μία εξειδικευμένη λύση λογισμικού για λογιστικά και φοροτεχνικά γραφεία. Με πλούσια λειτουργικότητα και ισχυρά εργαλεία, η λύση της PROSVASIS αυτοματοποιεί το σύνολο των εργασιών των λογιστών και των οργανωμένων λογιστικών γραφείων, καλύπτοντας πλήρως όλες τις απαιτήσεις λειτουργίας τους.

Με επίκαιρες εκδόσεις αναφορικά με τη λογιστική και τη φορολογική νομοθεσία, η PROSVASIS παρέχει στους επαγγελματίες λογιστές και φοροτεχνικούς, πρόσθετες πληροφορίες και τεκμηριωμένες αναλύσεις. Οι εκδόσεις αυτές τους βοηθούν να αποκτήσουν χρήσιμες γνώσεις σε επίκαιρα θέματα, ενώ ταυτόχρονα υποστηρίζουν ουσιαστικά την καθημερινή τους λειτουργία.

Ξεκινήστε τώρα

 

Εξειδικευμένες Λύσεις

Το Δίκτυο Συνεργατών της SoftOne διαθέτει μια σειρά κλαδικών λύσεων που προσφέρουν εξειδικευμένη λειτουργικότητα στο Soft1 ERP και είναι σχεδιασμένες να καλύπτουν τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησής σας.

Περισσότερα

Softone

H SoftOne είναι μια δυναμική εταιρεία με ισχυρή παρουσία στην Ελλάδα και σε διεθνείς αγορές. Με χιλιάδες πελάτες σε όλο τον κόσμο, το λογισμικό Soft1 καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των αναπτυσσόμενων και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεων, έχοντας κερδίσει πολλά βραβεία για την καινοτομία, καθώς και την ηγετική του θέση στην αγορά.

Πρωταρχική επιδίωξη της SoftOne αποτελεί η παροχή αναβαθμισμένων business λύσεων που ανταποκρίνονται πλήρως στις ανάγκες κι απαιτήσεις των πελατών της. Στην κατεύθυνση αυτή, η εταιρεία επενδύει συστηματικά στην αρτιότητα των υποδομών της, την κτήση υψηλής τεχνογνωσίας και την αξιοποίηση της cloud τεχνολογίας.