H Terracom συμμετέχει στο 5o Security Project 2017 στην Αθήνα

H Terracom συμμετέχει στο 5o Security Project 2017 στις 26 & 27 Μαΐου 2017 στην Αθήνα, το οποίο διοργανώνεται από την Smart Press με πυλώνα το περιοδικό Security Manager και αποτελεί την κορυφαία ετήσια εκδήλωση για την Ασφάλεια στην Ελλάδα, αναπτύσσοντας από το 2012 – που διοργανώθηκε για πρώτη φορά – μια ιδιαίτερη δυναμική, που αποτυπώνεται τόσο από τα ποσοτικά όσο και από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της συμμετοχής των επισκεπτών.

Στη διοργάνωση του 2016, το Security Project προσέλκυσε περισσότερους από 800 επισκέπτες που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 40 πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες για τις προκλήσεις και τους κινδύνους της εποχής, τη διαχείριση και διοίκηση έργων ασφάλειας και φυσικά το σημαντικό ρόλο της τεχνολογίας και των συστημάτων.

H Terracom θα παρευρεθεί και φέτος προκειμένου να παρουσιάσει μια ευρεία γκάμα από προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχουν αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις για κάθε επαγγελματία που ασχολείται με θέματα security και υποδομές ασφάλειας.

security-project-stand

Συγκεκριμένα, οι επισκέπτες του περιπτέρου μας μπορούν να ενημερωθούν λεπτομερώς για τα κάτωθι:

  • QR-Patrol: Πρόκειται για το πλέον πρωτοποριακό σύστημα φυλάξεων και περιπολιών που απευθύνεται σε εταιρείες security (και όχι μόνο) και έχει δημιουργήσει ισχυρό αντίκτυπο στην παγκόσμια αγορά. Απαριθμεί πελάτες σε περισσότερες από 50 χώρες ενώ έχει δημιουργηθεί ένα ισχυρό δίκτυο συνεργατών σε κομβικές χώρες (Αμερική, Αυστραλία, Μεγάλη Βρετανία) για την προώθησή του. Το QR-Patrol παρέχει προηγμένες λύσεις αυτοματοποίησης και προγραμματισμού των καθημερινών διαδικασιών αξιοποιώντας στο έπακρο τεχνολογίες mobile, cloud και Internet of Things. Περισσότερα για το QR-Patrol μπορείτε να δείτε εδώ.
  • MyLoneWorkers: Πρόκειται για το νέο σύστημα διαχείρισης και παρακολούθησης των μοναχικών εργαζομένων (Lone Workers) που χρησιμοποιεί επίσης μια mobile και μια web εφαρμογή προκειμένου να διασφαλίσει την προστασία τους και την άρτια εκτέλεση των καθηκόντων τους κάτω από δύσκολες συνθήκες σε απομακρυσμένες περιοχές. Το σύστημα έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την άμεση αντιμετώπιση εξωτερικών κινδύνων καθώς και την αυτόματη ειδοποίηση του κέντρου ελέγχου σε περίπτωση κατάστασης εκτάκτου ανάγκης για τον μοναχικό εργαζόμενο (man-down). Περισσότερα για το MyLoneWorkers μπορείτε να δείτε εδώ.
  • Συστήματα Επιτήρησης, όπως Κάμερες, Συναγερμοί, αλλά και ηλεκτρονικά για επαγγελματίες και επιχειρήσεις (τροφοδοτικά, ενισχυτές σήματος κινητής τηλεφωνίας, gps trackers, κλπ.) μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος Plantron. Το Plantron αποτελεί σήμερα ένα από τα πλέον αξιόπιστα ηλεκτρονικά καταστήματα που παρέχει λύσεις υψηλού επιπέδου για επιχειρήσεις και επαγγελματίες που αναζητούν ηλεκτρονικό εξοπλισμό προκειμένου να φέρουν εις πέρας μικρής ή μεγάλης κλίμακας projects. Περισσότερα για το Plantron μπορείτε να δείτε εδώ.
  • Kerveros: Αποτελεί την κορυφαία λύση για Κέντρα Λήψης Σημάτων. Ο Kerveros κατέχει ένα τεράστιο μερίδιο στην ελληνική αγορά (>50%) ενώ έχει πλέον δημιουργηθεί η νέα πλήρως αναβαθμισμένη έκδοση (Andromeda edition) που φέρει προηγμένα χαρακτηριστικά για να διευκολύνει τις εταιρείες security στην εκπλήρωση των καθημερινών τους εργασιών. Περισσότερα για τον Kerveros μπορείτε να δείτε εδώ.
  • Προγράμματα Επιχορηγήσεων: Μέσω της άρτιας τεχνικής υποστήριξης από έμπειρους συμβούλους, η εταιρεία Plan, θυγατρική της Terracom, παρέχει τη δυνατότητα υποβολής αιτήσεων σε προγράμματα επιδοτήσεων, ΕΣΠΑ και εισαγωγή στον Αναπτυξιακό νόμο. Πρέπει να σημειωθεί πως το 2016, η πρόταση της Terracom για το QR-Patrol PRO που επιδοτήθηκε από το Horizon2020 της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως μια από τις 4 καλύτερες προτάσεις στον τομέα Internet of Things, υποστηρίχθηκε από συμβούλους της Plan και ήταν η μία από τις μόλις δύο ελληνικές προτάσεις που έλαβαν έγκριση. Περισσότερα για την Plan μπορείτε να δείτε εδώ.

Στο Security Project 2017 θα παρουσιάσουμε όλα τα παραπάνω ώστε να έχετε την ευκαιρία για δυο ημέρες να επωφεληθείτε από όλα τα συστήματα της Terracom που είναι σχεδιασμένα με γνώμονα τον πελάτη και την καλύτερη δυνατή υποστήριξή του.