Η Terracom και η PLM συμμετείχαν στο LONE WORKER SAFETY Expo 2017

Η Terracom και η PLM (συνεργάτης μας στο Ηνωμένο Βασίλειο) συμμετείχαν με απόλυτη επιτυχία στο LONE WORKER SAFETY Expo 2017 που πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαρτίου στο Λονδίνο. Πρόκειται για μια διεθνώς αναγνωρισμένη εκδήλωση η οποία έχει σκοπό να παρέχει χρήσιμες συμβουλές και καθοδήγηση σε επαγγελματίες που εμπλέκονται στη διαχείριση και αντιμετώπιση κινδύνων που αφορούν στους μοναχικούς εργαζομένους.

Η Terracom και η PLM είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν την εξέλιξη της τεχνολογίας στον τομέα της προστασίας και διαχείρισης των μοναχικών εργαζομένων μέσα από τις καινοτόμες λύσεις MyLoneWorkers και QR-Patrol, τα οποία και προσέλκυσαν ιδιαίτερα το ενδιαφέρον τόσο για τo γεγονός πως συνδυάζουν τεχνολογίες πραγματικού χρόνου με cloud υπηρεσίες, όσο και για την ενσωμάτωση τεχνολογιών Internet of Things (push to talk notifications, beacons, κλπ.).

Συγκεκριμένα, το MyLoneWorkers είναι ένα νέο πρωτοποριακό σύστημα που αναπτύχθηκε με βάση την προηγούμενη εμπειρία από το πλέον επιτυχημένο σύστημα QR-Patrol. Πρόκειται στην ουσία για ένα καινοτόμο σύστημα που εστιάζει στη διαχείριση και την παρακολούθηση Lone Workers με τη χρήση τεχνολογίας Internet of Things (IoT) και παρέχει τη δυνατότητα απομακρυσμένου monitoring σε πραγματικό χρόνο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους ομιλητές, εκθέτες και αντιπροσώπους για την επίσκεψή τους στο περίπτερο μας και για το μεγάλο ενδιαφέρον που δείξανε σχετικά με τα συστήματα MyLoneWorkers και QR-Patrol.

Από την πλευρά μας, είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετείχαμε σε ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα για μοναχικούς εργαζομένους και που συμβάλλαμε στην προώθηση νέων καινοτόμων συστημάτων και τεχνολογιών.