Παρουσία της Terracom στη διεθνή έκθεση συστημάτων ασφαλείας IFSEC

Για δεύτερη συνεχομένη χρονιά η Ελληνική εταιρία Terracom συμμετέχει στην IFSEC και παρουσιάζει το QR-Patrol, ένα online σύστημα παρακολούθησης περιπολιών που αναβαθμίζει την αποδοτικότητα των συστημάτων ασφαλείας και παρέχει στις εταιρείες security τη δυνατότητα να βελτιώσουν σημαντικά τις υπηρεσίες που παρέχουν προς τους πελάτες τους. Παράλληλα, παρουσιάζει την νέα τεχνολογική εξέλιξη στον τομέα της επικοινωνίας σε συστήματα ασφαλείας, την εφαρμογή QR-PTT, που αποτελεί ένα σύστημα αμφίδρομης επικοινωνίας μέσω μίας push to talk over IP εφαρμογής.

Στην έκθεση συμμετέχει πλήθος εκθετών από όλο τον κόσμο, καθώς πρόκειται ουσιαστικά για το μεγαλύτερο event στον τομέα των συστημάτων security που προσελκύει επενδυτές, επιχειρηματίες και κατασκευαστές ενώ παρουσιάζονται καινοτόμες λύσεις και προϊόντα ασφαλείας. H Terracom, έχοντας αναπτύξει ένα δίκτυο 14 συνεργατών σε καίριες στρατηγικές αγορές (Αμερική, Καναδά, Αγγλία, Αυστραλία κλπ) έχει έως σήμερα δίκτυο πωλήσεων σε 37 χώρες ανά τον κόσμο και ευελπιστεί μέσα στο επόμενο έτος να εγκαθιδρύσει νέες συνεργασίες με εταιρείς security που θα αντιπροσωπεύουν τα προϊόντα στις αγορές των χωρών τους.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του CEO της εταιρείας μας, κ. Δημήτρη Ζαχαράκη, όπως κατεγράφησαν στο χώρο του περιπτέρου (D1525) στην IFSEC, για το περιοδικό Security Manager