Η Terracom συμμετείχε στη διεθνή έκθεση συστημάτων ασφαλείας Security Essen 2016

H Terracom συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία στη διεθνή έκθεση συστημάτων ασφαλείας Security Essen 2016 που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 27-30 Σεπτεμβρίου στο Έσσεν της Γερμανίας, όπου και παρουσίασε τις καινοτόμες λύσεις διαχείρισης φυλάξεων και περιπολιών, QR-Patrol, QR-PTT και QR-Patrol MARS. Tο περίπτερο της εταιρείας υπήρξε ισχυρός πόλος έλξης για πάρα πολλές εταιρείες security ανά τον κόσμο (ειδικά εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα διαχείρισης και οργάνωσης περιπολιών) ενώ συγκέντρωσε την προσοχή του κοινού χάρη στην ενσωμάτωση της τεχνολογίας beacon, γεγονός που αποτελεί παγκόσμια καινοτομία.

Στην έκθεση του Essen η εταιρεία μας παρουσίασε το QR-Patrol PRO, ένα καινοτόμο project που επικεντρώνεται στους φύλακες περιπολίας και ενσωματώνει τις προηγμένες τεχνολογίες beacon και Internet Of Things. Το QR-Patrol PRO ένα από τα έξι έργα του Internet Of Things πεδίου που χρηματοδοτείται από το SME Horizon 2020.

Η ομάδα της εταιρείας, αποτελούμενη από έμπειρο προσωπικό καθώς και συνεργάτες, παρουσίασε τις καινοτόμες λύσεις QR-Patrol, QR-PTT και QR-Patrol M.A.R.S., κάνοντας ευρέως γνωστά πολλά νέα χαρακτηριστικά. Μερικά από αυτά είναι:

  • Πλήρως ανανεωμένο περιβάλλον εργασίας για την web εφαρμογή,
  • Ενσωμάτωση τεχνολογίας beacon (το QR-Patrol αποτελεί το μοναδικό αυτή τη στιγμή σύστημα παγκοσμίως που χρησιμοποιεί beacons, εκτός από NFC και QR-Codes),
  • Λειτουργία Man-Down,
  • Διαχείριση φυλάξεων και περιπολιών σε πραγματικό χρόνο από το κινητό τηλέφωνο μέσω της εφαρμογής QR-Patrol M.A.R.S.,
  • Πλήρως ανανεωμένο περιβάλλον οργάνωσης και διαχείρισης προγραμματισμένων διαδρομών (schedules).