Το MyLoneWorkers στο LONE WORKER SAFETY Expo 2017 του Λονδίνου!

Ένα ακόμη σπουδαίο event στον τομέα της ασφάλειας των μοναχικών εργαζομένων (Lone Workers) είναι πραγματικότητα και η Terracom θα δώσει για μια ακόμη φορά δυναμικό παρόν για να παρουσιάσει το καινοτόμο λογισμικό MyLoneWorkers. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Λονδίνο στις 28 Μαρτίου 2017.

Το MyLoneWorkers αποτελεί μια έξυπνη εφαρμογή για την αύξηση της ασφάλειας και την καλύτερη διαχείριση των μοναχικών εργαζομένων (Lone Workers).

Η PLM – στρατηγικός συνεργάτης της Terracom στη Μεγάλη Βρετανία -, θα στεγάσει περίπτερο όπου θα παρουσιαστεί το MyLoneWorkers και τα οφέλη που μπορεί να παρέχει το προϊόν σε όλες τις εταιρείες που απασχολούν μοναχικούς εργαζόμενους.

Το LONE WORKER SAFETY EXPO 2017 αποτελεί μια εκδήλωση με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο για τους ίδιους τους μοναχικούς εργαζόμενους όσο και για τους υπεύθυνους ασφαλείας των εταιρειών που απασχολούν το συγκεκριμένο τύπο εργαζομένων. Απευθύνεται σε επαγγελματίες που εμπλέκονται σε όλες τις πτυχές της ασφάλειας και της διαχείρισης των μοναχικών εργαζομένων καθώς θα τους εφοδιάσει με σημαντικές πληροφορίες για τις τάσεις της διεθνούς αγοράς, τις τελευταίες εξελίξεις και τις βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης

Επισκεφθείτε την έκθεση ώστε να συναντήσετε ειδικούς που θα παρέχουν χρήσιμες συμβουλές για θέματα:

  • Τεχνολογίας,
  • Πολιτικής των Επιχειρήσεων,
  • Ασφάλειας στην Εκπαίδευση,
  • Διαχείρισης Συναγερμών.

Συνοπτικά, η εκδήλωση θα αποτελέσει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να αποκτηθεί γνώση γύρω από τις τελευταίες τεχνολογίες της αγοράς καθώς και ένα κοινό τόπο για τους επαγγελματίες ώστε να θέσουν υψηλές προδιαγραφές για την ασφάλεια των μοναχικών εργαζομένων μέσα από δημιουργικές συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων.

Περισσότερα