Η Terracom συμμετέχει στο TEDx Mavili Square 2023

Στις εκδηλώσεις TEDx παγκόσμια πρόσωπα της διανόησης παρουσιάζουν ενδιαφέρουσες ιδέες ανεξάρτητα από τον τομέα εφαρμογής τους. Είναι ένα πρόγραμμα τοπικών/αυτόνομων εκδηλώσεων μέσα από τις οποίες οργανωτική επιτροπή, εθελοντές, ομιλητές και συνεργάτες συνεργάζονται εθελοντικά για την δημιουργία μιας εκδήλωσης γεμάτη γνώση, έμπνευση, ζωντάνια, συγκίνηση και ενθουσιασμό.

Τα τελευταία 5 χρόνια το TEDxMaviliSquare έχει καταφέρει να διοργανώσει στην πόλη των Ιωαννίνων περισσότερες από 120 διαφορετικές δράσεις με κύριο γνώμονα την διάδοση ιδεών. Εξαιρετικοί ομιλητές, πανέμορφα performances, εντυπωσιακές παράλληλες δράσεις και μοναδικές συνεργασίες με φορείς και εταιρείες είναι μόνο μερικά από αυτά που είχε την ευκαιρία να έρθει σε επαφή το κοινό των Ιωαννίνων και της Ελλάδας ολόκληρης.

Με περισσότερες από 100.000 προβολές στο YouTube, οι ομιλίες και οι παράλληλες δράσεις του TEDxMaviliSquare καθίστανται ως μερικές από τις πιο viral ομιλίες στο ελληνικό YouTube.

Στις 6 Μαΐου η Terracom θα συμμετάσχει στη διοργάνωση του "TEDx Mavili Square 2023" στην αίθουσα "Κάρολος Παπούλιας" στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Κεντρικός ομιλητής στο Corporate stage θα είναι ο κος Στέλιος Γκούσκος, Πρόεδρος του Δ.Σ και συνιδρυτής της Terracom, όπου θα παρουσιάσει την Terracom σε μία από τις πιο πολυπληθής εκδηλώσεις της πόλης μας. Αφιερωμένο στην Τerracom θα είναι και το Career stage, όπου στελέχη της Terracom θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις σκέψεις τους μέσω διαδραστικών συνεντεύξεων.