Η Terracom θα συμμετάσχει στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η Terracom θα συμμετάσχει στην 86η ΔΕΘ, το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας που θα πραγματοποιηθεί από το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίουέως την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Στο περίπτερό της, η εταιρεία θα παρουσιάσει μια ευρεία γκάμα από προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχουν αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις και βρίσκουν εφαρμογή τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ένα μεγάλο εύρος της παγκόσμιας αγοράς.

  • ProxiTour: Εξαιρετικά καινοτόμα πλατφόρμα ξενάγησης και περιήγησης με στόχο την ανάδειξη της τουριστικής και πολιτισμικής κληρονομιάς, κάνοντας χρήση προηγμένων τεχνολογιών όπως το διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT). Η υπηρεσία σας επιτρέπει να προβάλλετε αποτελεσματικά τον φυσικό και πολιτιστικό πλούτο της περιοχή σας και να τονώσετε το τουριστικό αποτύπωμα της. Μετατρέποντας ουσιαστικά το δήμο σας σε έξυπνο δήμο, (Smart City) μέσω της πλατφόρμας ProxiTour, μπορείτε να δημιουργήσετε ψηφιακές θεματικές διαδρομές, αναδεικνύοντάς σημεία ενδιαφέροντος και τοπόσημα στη πόλη σας. Κατά τη διάρκεια περιήγησης ενός επισκέπτη, η υπηρεσία, συλλέγει πληροφορίες με δυναμικό τρόπο και παρέχει την κατάλληλη στιγμή την κατάλληλη πληροφορία στον χρήστη είτε αυτός βρίσκεται σε εξωτερικό είτε σε εσωτερικό χώρο.
  • Proximiot: IoT πλατφόρμα για Proximity Marketing που παρέχει στοχευμένη διάδραση με τους καταναλωτές, σε πραγματικό χρόνο μέσω αυτόματης αποστολής προσωποποιημένων μηνυμάτων προώθησης ανάλογα με τη θέση τους στο κατάστημα. Βασίζεται στη χρήση BLE beacons σε συνδυασμό με τα έξυπνα κινητά που έχουν στη κατοχή τους οι καταναλωτές.

Με ορίζοντα τις νέες πραγματικότητες στην παγκόσμια οικονομία, το μεταβαλλόμενο περιβάλλον στους τομείς υγείας και ενέργειας, αλλά και τις καλπάζουσες εξελίξεις στην τεχνολογία, η 86η ΔΕΘ έρχεται να δηλώσει τη διαχρονική της παρουσία και συνεισφορά στη ζωή του τόπου υπηρετώντας πιστά τον πολυδιάστατο χαρακτήρα της.

Η φετινή διοργάνωση λαμβάνοντας υπόψη τη σπουδαιότητα της προσέγγισης σε νέες αγορές, υποδέχεται μέσα από τον θεσμό της τιμώμενης χώρας τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δίνοντας την ευκαιρία για ενίσχυση των ιστορικών δεσμών φιλίας μεταξύ των δύο λαών, αλλά και το κίνητρο για περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών εμπορικών, επενδυτικών και πολιτιστικών σχέσεων.

Επιπλέον, εστιάζει το ενδιαφέρον της στην περιφερειακή ανάπτυξη μέσα από το μοντέλο της κυκλικής οικονομίας, την πράσινη ανάπτυξη και στις νέες τεχνολογίες προσκαλώντας να συμμετάσχουν επιμελητήρια, επιχειρήσεις, αλλά και πρακτικές που μπορούν να αναδειχτούν και να εφαρμοστούν στην ελληνική αγορά.

Η Terracom δε θα μπορούσε να λείπει από μία τόσο σημαντική έκθεση. Επισκεφθείτε μας στο "Κτίριο 3 - Stand C4" και γνωρίστε από κοντά την ομάδα μας και τις λύσεις που μπορούμε να σας προτείνουμε!