Η Terracom θα συμμετέχει στην 23η «Ημέρα Καριέρας» της ΔΥΠΑ στα Ιωάννινα

Η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) διοργανώνει την 23η «Ημέρα Καριέρας» στα Ιωάννινα, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2023, στο ξενοδοχείο Du Lac Congress Center & Spa (Κ. Παπούλια & Ίκκου, 45221, Ιωάννινα) από τις 10:00 έως τις 18:00.

Η Terracom, μια από τις κορυφαίες εταιρείες Πληροφορικής στην ελληνική περιφέρεια με αντικείμενο την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων στον τομέα της Πληροφορικής, με μεγάλη τιμή και χαρά θα συμμετέχει στην εκδήλωση. Εκεί, οι αναζητούντες εργασία θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την εταιρεία, να μάθουν περισσότερα για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της, και να συζητήσουν με τους εκπροσώπους της για τις δράσεις και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η εταιρεία, τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας καθώς και για τη γενικότερη επαγγελματική σταδιοδρομία που μπορούν να ακολουθήσουν.

Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-loannina

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια συμβουλευτικής από εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους της ΔΥΠΑ, στα οποία οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να εγγραφούν επί τόπου, επιλέγοντας από τις θεματικές:

  • Πώς να δημιουργήσω ένα αποτελεσματικό βιογραφικό
  • Πώς να προετοιμαστώ σωστά για μια συνέντευξη
  • Ποια είναι τα βήματα για μια επιτυχημένη επιχειρηματική ιδέα
  • Τα Κοινωνικά Δίκτυα στην αναζήτηση εργασίας

Παράλληλα, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) θα παρέχουν πληροφορίες για τα προγράμματα της ΔΥΠΑ.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την 23η Ημέρα Καριέρας ΔΥΠΑ θα βρείτε εδώ.