Η Terracom συμμετείχε στην 86η ΔΕΘ

Η Terracom συμμετείχε με επιτυχία στην 86η ΔΕΘ η οποία αποτελεί θεσμό και το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας. Η 86η ΔΕΘ πραγματοποιήθηκε από το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Στο περίπτερό της, η εταιρεία παρουσίασε μια ευρεία γκάμα από προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχουν αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις και βρίσκουν εφαρμογή τόσο στην εγχώρια όσο και σε ένα μεγάλο εύρος της παγκόσμιας αγοράς.

  • ProxiTour: Εξαιρετικά καινοτόμα πλατφόρμα ξενάγησης και περιήγησης με στόχο την ανάδειξη της τουριστικής και πολιτισμικής κληρονομιάς, κάνοντας χρήση προηγμένων τεχνολογιών όπως το διαδίκτυο των πραγμάτων (IoT).
  • Proximiot: IoT πλατφόρμα για Proximity Marketing που παρέχει στοχευμένη διάδραση με τους καταναλωτές, σε πραγματικό χρόνο μέσω αυτόματης αποστολής προσωποποιημένων μηνυμάτων προώθησης ανάλογα με τη θέση τους στο κατάστημα.

Πλήθος κόσμου παρουσίασε ενδιαφέρον και επισκέφθηκε το περίπτερο της Terracom και ενημερώθηκε από την ομάδα της εταιρείας για τις υπηρεσίες, τα προϊόντα και τις λύσεις που προσφέρει.