Η Terracom συμμετείχε στην εκδήλωση «Ημέρα Καριέρας 2023»

Η Terracom συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην «Ημέρα Καριέρας 2023», που πραγματοποιήθηκε στις 3 Μαΐου 2023, στο ισόγειο του Συνεδριακού Κέντρου "Κάρολος Παπούλιας" του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

H «Ημέρα Καριέρας» αποτελεί μια ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση εξωστρέφειας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και ένα τόπο συνάντησης τελειόφοιτων και αποφοίτων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με εκπροσώπους και στελέχη επιλογής προσωπικού εταιριών από τον Ελλαδικό και διεθνή χώρο. Σκοπός των «Ημερών Καριέρας» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων είναι η υποστήριξη νέων ανθρώπων στην προσπάθεια ενσωμάτωσής τους στον παραγωγικό ιστό της χώρας καθώς και η διασύνδεση των επιχειρήσεων με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, προκειμένου να διευκολυνθούν στην αναζήτηση νέων συνεργατών.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, οι αντιπρόσωποί μας συναντήθηκαν με δεκάδες υποψηφίους και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τις δράσεις και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η εταιρεία μας, για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας καθώς και για τη γενικότερη επαγγελματική σταδιοδρομία που μπορούν να ακολουθήσουν. Οι υποψήφιοι έδειξαν ιδιαίτερο ενθουσιασμό όσον αφορά στις ευκαιρίες εξέλιξης και σταδιοδρομίας που προσφέρει η Terracom και αρκετοί από αυτούς εκδήλωσαν ζωηρό ενδιαφέρον για μια θέση στην εταιρεία.

Η συμμετοχή μας στην «Ημέρα Καριέρας 2023» αποτελεί μια ακόμα απόδειξη της δέσμευσής μας για την προσέλκυση και διατήρηση των καλύτερων ταλέντων στον χώρο της τεχνολογίας. Στη Terracom, πιστεύουμε ότι οι άνθρωποι είναι η βασική μας δύναμη και η ομάδα μας αποτελεί τη βάση της επιτυχίας μας. Παρέχουμε στους εργαζομένους μας ένα δυναμικό περιβάλλον εργασίας, που τους επιτρέπει να αναπτύσσονται τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ανάπτυξη των ανθρωπίνων πόρων είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία μας, και για αυτόν τον λόγο τους παρέχουμε όλα τα κατάλληλα εργαλεία και προϋποθέσεις που χρειάζονται για να επιτύχουν.