Η Terracom θα συμμετάσχει στην 85η ΔΕΘ

Η Terracom θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο στην 85η ΔΕΘ, το μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χώρας που θα πραγματοποιηθεί από 11 έως 19 Σεπτεμβρίου 2021, με φυσική παρουσία, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO, στη Θεσσαλονίκη.

Στο περίπτερό της, η εταιρεία θα παρουσιάσει μια ευρεία γκάμα από προϊόντα και υπηρεσίες που παρέχουν αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις και βρίσκουν εφαρμογή τόσο στην Ελλάδα όσο και σε ένα μεγάλο εύρος της παγκόσμιας αγοράς.

  • Plantron.gr: Εξοπλισμός και προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα. Το ηλεκτρονικό κατάστημα περιλαμβάνει μια τεράστια ποικιλία από προϊόντα ασφάλειας όπως κάμερες, συναγερμούς, καταγραφικά συστήματα αλλά και εξελιγμένα προϊόντα όπως ενισχυτές σημάτων, gps συστήματα εντοπισμού, εξοπλισμό για αιολικά και φωτοβολταϊκά συστήματα, αναμεταδότες και routers.
  • LiveAll.eu: H κορυφαία πλατφόρμα αποστολής μαζικών SMS/Viber μηνυμάτων που διατηρεί δυναμική θέση στο χώρο του SMS Marketing.
  • SpotyPal: Σύστημα εντοπισμού αντικειμένων το οποίο διαθέτει το πληρέστερο πακέτο χαρακτηριστικών σε σχέση με τον ανταγωνισμό καθώς λειτουργεί παράλληλα και ως σύστημα άμεσων ειδοποιήσεων πανικού, προστατεύοντας ηλικιωμένους ή ανθρώπους που βρίσκονται σε καταστάσεις κινδύνου.
  • QR-Patrol: Ένα από τα πλέον κορυφαία παγκοσμίως συστήματα παρακολούθησης περιπολιών και διαχείρισης φυλάξεων με μεγάλο μερίδιο πωλήσεων στην αγορά συστημάτων ασφαλείας στην Αμερική, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία.

Η ΔΕΘ θα αποτελέσει την πρώτη μεγάλη Έκθεση που θα διοργανωθεί στην Ευρώπη το 2021 και θα θέσει τον οργανωτικό πήχη για όλες τις ανάλογες εκδηλώσεις. Η φετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα με κεντρικό θεματικό άξονα το τρίπτυχο Παρελθόν - Παρόν- Μέλλον στο πλαίσιο και της επετείου των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Η φετινή διοργάνωση, θα επιδιώξει να συνεισφέρει στον επαναπροσδιορισμό των αναγκών της ελληνικής κοινωνίας, να τονώσει την ιστορική της μνήμη και να φέρει κοντά τον πολίτη με τις νέες ψηφιακές υπηρεσίες και τεχνολογίες, τις καινοτομίες, αλλά και την ελληνική παραγωγή.

Η Terracom δε θα μπορούσε να λείπει από μία τόσο σημαντική έκθεση!
Επισκεφθείτε μας στο "Περίπτερο: 03 - Stand: A1" και γνωρίστε από κοντά την ομάδα μας και τις λύσεις που μπορούμε να σας προτείνουμε!