Η Terracom μοιράστηκε την εμπειρία της ως startup στο συνέδριο TechFuse στα Ιωάννινα!

Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε ότι η Terracom, μαζί με τον συνιδρυτή και CEO της, Δημήτρη Ζαχάρακη, συμμετείχε σε ένα από τα πάνελ του πρόσφατου συνεδρίου TechFuse Conference στα Ιωάννινα! Το TechFuse είναι ένα πρωτοποριακό ετήσιο γεγονός που γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ τεχνολογίας, καινοτομίας και πολιτισμού. Το φετινό συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε στις 5 και 6 Απριλίου 2024, συγκέντρωσε διακεκριμένους ομιλητές από διάφορα πεδία, όπως την πολιτική, την επιχειρηματικότητα, τον ακαδημαϊκό χώρο και τις τέχνες.

Η αξία των αποτυχιών: Μοιραζόμαστε το ταξίδι μας ως startup

Η Terracom είχε την τιμή να συμμετάσχει στο πάνελ με τίτλο " Νεοφυείς επιχειρήσεις – η αξία της αποτυχίας", που πραγματοποιήθηκε στις 6 Απριλίου. Ο κ. Ζαχαράκης μοιράστηκε πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με την πορεία της Terracom ως startup, δίνοντας έμφαση στη σημασία της μάθησης από τα λάθη και της αξιοποίησής τους για την προώθηση της ανάπτυξης.

Η συμμετοχή μας σε αυτό το σημαντικό πάνελ υπηρέτησε ως μια ευκαιρία να παρουσιάσουμε την εμπειρία της Terracom στον τομέα της επιχειρηματικής επιχειρηματικότητας. Πιστεύουμε ότι η αποδοχή της αποτυχίας ως ευκαιρία μάθησης είναι κρίσιμη για την επιτυχία στον επιχειρηματικό κόσμο.

TechFuse: Προώθηση της καινοτομίας και της ανάπτυξης

Ο τριπλός στόχος του TechFuse συνέπεσε βαθιά με τις αξίες της Terracom. Η εστίαση του συνεδρίου στην ανάδειξη των Ιωαννίνων ως κόμβου καινοτομίας και ψηφιακής οικονομίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη ευθυγραμμίζεται απόλυτα με το όραμά μας. Εντυπωσιαστήκαμε από τη δέσμευση του συνεδρίου για:

  • Να καταστήσει τα Ιωάννινα έναν περιφερειακό κόμβο καινοτομίας και ψηφιακής οικονομίας
  • Να συμβάλλει στην ενίσχυση και στην ευρύτερη ανάπτυξη του τοπικού και περιφερειακού οικοσυστήματος
  • Να προωθήσει τη βιώσιμη ανάπτυξη της Ηπείρου και να δημιουργήσει πολλαπλασιαστική αξία για την τοπική κοινωνία

Η ατζέντα του TechFuse κάλυψε μια ευρεία γκάμα θεμάτων, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης του οικοσυστήματος, των προχωρημένων καινοτομιών, των ενθαρρυντικών ιστοριών επιτυχημένων startup εταιριών, της επίδρασης της τεχνολογίας στην κοινωνία και την εργασία καθώς και της συναρπαστικής διασταύρωσης της τεχνολογίας με τον πολιτισμό. Το συνέδριο προσέφερε επίσης πολύτιμα εργαστήρια ανάπτυξης δεξιοτήτων για φοιτητές και επαγγελματίες, ενισχύοντας τους να ξεχωρίσουν στις καριέρες τους.

Είμαστε περήφανοι που η Terracom αποτέλεσε μέρος αυτού του σημαντικού γεγονότος. Το TechFuse είναι ένας απόδειξη της ζωντανής σκηνής καινοτομίας στα Ιωάννινα, και ανυπομονούμε να συμβάλουμε στη συνεχιζόμενη ανάπτυξή της!