H Terracom θα συμμετάσχει στην CES 2019

Η Terracom συμμετέχει με το SpotyPal, για δεύτερη φορά, Διεθνή Έκθεση CES που πραγματοποιείται στο Λας Βέγκας των ΗΠΑ, στις 8-11 Ιανουαρίου 2019.

Το Spotypal είναι ένα μοναδικό σύστημα παρακολούθησης και εντοπισμού αντικειμένων που βοηθά τους χρήστες να προστατεύουν και να εντοπίζουν τα υπάρχοντά τους (κλειδιά, πορτοφόλι, τσάντα, ποδήλατο κλπ) ή ακόμη και τα κατοικίδια τους.

Η Διεθνής Έκθεση CES είναι η μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας στον κόσμο. Διοργανώνεται από το 1967 και έχει καθιερωθεί ως το κορυφαίο γεγονός στον κλάδο της.

Φέτος στη CES θα συμμετέχουν περισσότερες από 4.500 εταιρείες από 150 χώρες που σχετίζονται με τον κλάδο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών. Η έκθεση αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 182.000 επισκέπτες σε ένα χώρο μεγαλύτερο από 2 εκατομμύρια τ.μ..

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης λαμβάνουν χώρα περισσότερες από 250 συνεδρίες που προσελκύουν κορυφαίους ομιλητές και πρωτοπόρους επιχειρηματίες, όπου αναπτύσσονται συζητήσεις γύρω από τα σημαντικότερα θέματα του χώρου των Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών.