Η Terracom συμμετείχε στην IFSEC 2018, στο Λονδίνο

Για 4η συνεχόμενη χρονιά το περίπτερο της Terracom προσελκύει το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών στην IFSEC 2018– κυρίως στελεχών εταιριών επανδρωμένων υπηρεσιών ασφάλειας – που ενδιαφέρονται να μάθουν για τις νέες δυνατότητες των λύσεων QR-Patrol και MyLoneWorkers.

Η ομάδα μας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες της IFSEC 2018 που επισκέφθηκαν το περίπτερο μας και έδειξαν ενδιαφέρον για τα καινοτόμα προϊόντα μας:

  • QR-Patrol PRO - Η έκδοση PRO του νούμερου 1 Οnline συστήματος παρακολούθησης, φύλαξης και περιπολιών για τη εύκολη και αποτελεσματική διαχείριση των υπηρεσιών ασφαλείας σας.
  • MyLoneWorkers PRO - Η έκδοση PRO για το πιο έξυπνο σύστημα διαχείρισης σε πραγματικό χρόνο, που σχεδιάστηκε ειδικά για να βοηθήσει τις εταιρείες να προστατεύσουν και να παρακολουθήσουν τους μοναχικούς εργαζόμενους, σκοπεύοντας στην καλύτερη διαχείριση τους.

Στην έκθεση συμμετέχει πλήθος εκθετών από όλο τον κόσμο, καθώς πρόκειται ουσιαστικά για το μεγαλύτερο event στον τομέα των συστημάτων security που προσελκύει επενδυτές, επιχειρηματίες και κατασκευαστές ενώ παρουσιάζονται καινοτόμες λύσεις και προϊόντα ασφαλείας.

Τέλος, θα πρέπει να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους συνεργάτες μας στο Ηνωμένο Βασίλειο που συμμετείχαν μαζί μας και μας έδωσαν μεγάλη βοήθεια.