Η Terracom συμμετείχε στην FIDAE 2018 International Air & Space Fair στη Χιλή

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους όσους επισκέυθηκαν το περίπτερο της Terracom στη FIDAE 2018 International Air & Space Fair στο Σαντιάγκο της Χιλής και έδειξαν ενδιαφέρον για τα καινοτόμα προϊόντα μας!

Η Terracom είναι μία από τις δεκαπέντε εταιρίες που επιλέχθηκαν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (EASME OTF) για να συμμετάσχει στο SME Instrument’s Overseas Trade Fairs Programme!

Στο πλαίσιο υποστήριξης των υπηρεσιών εμπορευματοποίησης του SME Instrument, θα πραγματοποιηθούν 15 διεθνείς εμπορικές εκθέσεις σε 11 χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Terracom, έχοντας ως στόχο να είναι πάντα πρωτοπόρα στα τεχνολογικά και συναφή events, δεν θα μπορούσε να λείπει από την FIDAE 2018 International Air & Space Fair στη Χιλή, από τις 3 έως τις 8 Απριλίου 2018, για να παρουσιάσει τα καινοτόμα προϊόντα της:

  • QR-Patrol PRO - Η έκδοση PRO του νούμερου 1 Οnline συστήματος παρακολούθησης, φύλαξης και περιπολιών για τη εύκολη και αποτελεσματική διαχείριση των υπηρεσιών ασφαλείας σας.
  • MyLoneWorkers PRO - Η έκδοση PRO για το πιο έξυπνο σύστημα διαχείρισης σε πραγματικό χρόνο, που σχεδιάστηκε ειδικά για να βοηθήσει τις εταιρείες να προστατεύσουν και να παρακολουθήσουν τους μοναχικούς εργαζόμενους, σκοπεύοντας στην καλύτερη διαχείριση τους.
  • Zastel - Μια έξυπνη και ισχυρή IoT πλατφόρμα για τη διευκόλυνση της ανάπτυξης IoT λύσεων και της διαλειτουργικότητάς τους