Η Terracom συμμετείχε στην CEBIT 2018 στο Ανόβερο της Γερμανίας

Ακόμα μια σπουδαία παρουσία για την Terracom. Η έκθεση CEBIT στο Ανόβερο αποτέλεσε μια σημαντική ευκαιρία για την προβολή των προϊόντων μας και την παρουσίαση των νέων λειτουργιών και δυνατοτήτων τους!

Η Terracom ευχαριστεί όλους τους εκθέτες και τους συμμετέχοντες που επισκέφτηκαν το περίπτερο της και έδειξαν ενδιαφέρον για τα καινοτόμα προϊόντα της.

Η CEBIT, που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Ανόβερο της Γερμανίας, είναι μία από τις σημαντικότερες επιχειρηματικές εκθέσεις Καινοτομίας της Ευρώπης, προσελκύοντας επισκέπτες και επαγγελματίες από όλο τον κόσμο προκειμένου να γνωρίσουν τις νέες πρωτοποριακές τεχνολογικές και επιστημονικές εξελίξεις!

Η Terracom παρουσίασε στην έκθεση τα καινοτόμα προϊόντα της:

  • QR-Patrol PRO - Η έκδοση PRO του νούμερου 1 Οnline συστήματος παρακολούθησης, φύλαξης και περιπολιών για τη εύκολη και αποτελεσματική διαχείριση των υπηρεσιών ασφαλείας σας.
  • SpotyPal - ένα νέο καινοτόμο σύστημα που βοηθά στην εύρεση αντικειμένων, κατοικίδιων ζώων και συσκευών, ενώ λειτουργεί και ως προσωπικός συναγερμός για την προστασία ατόμων (panic alarm).

Η Terracom, έχοντας ως στόχο να βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των τεχνολογικών εξελίξεων, δε θα μπορούσε να λείπει από ένα τόσο σημαντικό event!