Η Terracom «φιλοξενήθηκε» στη στήλη της εφημερίδας «Καθημερινή»

Μια από τις μεγαλύτερες και πλέον ιστορικές εφημερίδες της Ελλάδας, η Καθημερινή, φιλοξένησε στη στήλη της ένα σύντομο ιστορικό της εταιρείας μας:

«Ο Δημήτρης Ζαχαράκης και ο Στέλιος Γκούσκος, ξενόφερτοι στην πόλη, ίδρυσαν το 1999 την Terracom με αρχική δραστηριότητα την ενσωμάτωση συστημάτων. Σταδιακά, ανέπτυξαν ένα λογισμικό για τη διαχείριση κέντρων λήψεων σημάτων, με το οποίο απέκτησαν πελάτες εταιρείες και σεκιούριτι στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.

Το 2015, μεσούσης της κρίσης, άλλαξαν προσανατολισμό και λάνσαραν ένα νέο προϊόν γραμμένο αποκλειστικά στα αγγλικά, το Quick Response Patrol (QRP). Πρόκειται για μια πλατφόρμα διαχείρισης φυλάξεων και περιπολιών που χρησιμοποιούν περισσότερες από 1000 εταιρείες σε 80 χώρες.

Είκοσι τρία χρόνια αργότερα, ο τζίρος από το QRP προέρχεται κατά 97% από το εξωτερικό, ετοιμάζονται να μετακομίσουν σε καινούριο κτίριο και έχουν πλέον διεθνή μετοχική σύνθεση, καθώς το 2019 υπέγραψαν επενδυτική συμφωνία με τον λονδρέζικο οίκο Brookstreet Equity Partners.

Μάλιστα, πρόσφατα επιλέχθηκαν ανάμεσα στις επτά εγχώριες νεοφυείς επιχειρήσεις για το πρόγραμμα Star Venture της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης, ώστε να λάβουν συμβουλευτικές υπηρεσίες για την οργάνωση και την περαιτέρω ανάπτυξή τους.»

Ευχαριστούμε θερμά για την αναφορά στο έργο μας και μένουμε πάντα σταθεροί στους στόχους και τις αξίες μας!