Η Terracom στο διεθνές συνέδριο Global Innovation Summit 2022 στα Ιωάννινα

Στα Γιάννενα θα λάβει χώρα μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις του ετήσιου διεθνούς συνεδρίου Global Innovation Summit 2022.

Η διοργάνωση Global Innovation Summit αποτελεί ένα κορυφαίο γεγονός στον τομέα της Έρευνας και της Καινοτομίας. To Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών σε συνεργασία με το Συμβούλιο Ανταγωνιστικότητας της Ελλάδας αναλαμβάνουν φέτος την επιτυχημένη διοργάνωση του συγκεκριμένου event που γνωρίζει τεράστια απήχηση σε όλο τον κόσμο.

Ήδη, η παγκόσμια σύνοδος λαμβάνει χώρα από 14 έως 16 Νοεμβρίου στην Αθήνα όπου έχουν παρευρεθεί αυτές τις ημέρες μερικά από τα μεγαλύτερα Ιδρύματα, Έρευνας και Καινοτομίας από 34 Έθνη.

Τα Ιωάννινα, έχοντας επιλεγεί ως πόλη πρότυπο καινοτομίας, θα φιλοξενήσουν το συνέδριο στις 17 και 18 Νοεμβρίου 2022.

Σε αυτή τη συνάντηση, επιχειρήσεις και Ιδρύματα που διαχειρίζονται δισεκατομμύρια γύρω από την Έρευνα και Τεχνολογία θα βρεθούν με επιχειρήσεις, καινοτόμους ερευνητές και experts χρηματοδότησης για δικτύωση, ανταλλαγή γνώσεων και ανάπτυξη νέων επιχειρηματικών ιδεών.

Βασικά θέματα του Summit αποτελούν η ψηφιοποίηση και η ανάπτυξη της τεχνολογίας, σε συνδυασμό με τις απειλές της κλιματικής αλλαγής, την ανισότητα και τις κοινωνικές ανισορροπίες, καθώς και η ανάγκη για ταχεία ενεργειακή μετάβαση, μέσα από την έρευνα και την ανταγωνιστικότητα.

Η Terracom δίνοντας πάντα δυναμικό παρόν σε εκδηλώσεις και δράσεις καινοτομίας και εξέλιξης θα παρευρίσκεται μεταξύ των ομιλητών στο συγκεκριμένο φόρουμ στις 18 Νοεμβρίου.