Η Terracom έδωσε δυναμικό παρόν ως ομιλητής στην έκθεση «TEDx Mavili Square 2023»

Η Terracom συμμετείχε με δύο εκπροσώπους της, τον Στέλιο Γκούσκο, πρόεδρο του Δ.Σ και συνιδρυτή της εταιρείας και τον Αναστάσιο Φούκη, HR manager της εταιρείας, στο «TEDx Mavili Square 2023» που πραγματοποιήθηκε στις 6 Μαΐου 2023 στο πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Ο Αναστάσιος Φούκης συμμετείχε στο Mavilians' Talk Show όπου αναφέρθηκε διεξοδικά στις τρέχουσες τάσεις στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, στον τρόπο που οι επιχειρήσεις μπορούν να προσελκύσουν και να διατηρήσουν τους καλύτερους εργαζόμενους καθώς και σε θέματα που αποσπούν την προσοχή των εργαζομένων και των νέων γενικότερα.

Ο Στέλιος Γκούσκος, από την πλευρά του, ήταν κεντρικός ομιλητής στο Corporate stage όπου ανέλυσε τον τρόπο που κατάφερε η Terracom να υπερκεράσει τα εμπόδια και να ανταπεξέλθει στις αποτυχίες ώσπου τελικά να αγγίξει την επιτυχία και να μπει σε τροχιά ραγδαίας ανάπτυξης και εξέλιξης. Παρουσιάζοντας στο κοινό το παράδειγμα επιτυχίας του βασικού προϊόντος της εταιρίας - QR-Patrol - ο κ. Γκούσκος ανέδειξε την σημασία της επιμονής, της επανεκτίμησης και της προσαρμογής στις ανάγκες της αγοράς.

Στις εκδηλώσεις γύρω από την TEDx, προσωπικότητες από όλο τον κόσμο παρουσιάζουν ενδιαφέρουσες ιδέες και ιστορίες επιτυχίας ανεξάρτητα από τον τομέα εφαρμογής τους. Πρόκειται για μια εκδήλωση γεμάτη γνώση, έμπνευση, ζωντάνια, συγκίνηση και πλούσια συναισθήματα που αναδύονται μέσα από τις ξεχωριστές ιστορίες και περιγραφές των ανθρώπων που συμμετέχουν και μετατρέπουν σε κοινή γνώση τις βιωματικές τους εμπειρίες.

Η συμμετοχή της Terracom στο «TEDx Mavili Square 2023» αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για την εταιρεία ώστε να δείξει για μια ακόμη φορά τη δέσμευσή της στην καινοτομία, την τεχνολογία και την ανάπτυξη των ανθρώπων της, ενώ παράλληλα πρόβαλε τις αξίες και το πνεύμα της εταιρείας. Με την εμπειρία και τις ιδέες που μοιράστηκαν οι ομιλητές μας, η Terracom ενισχύει την θέση της ως μία από τις πιο καινοτόμες και πρωτοπόρες εταιρείες στο χώρο της τεχνολογίας στην Ελλάδα.