Η Terracom θα συμμετάσχει στην 3η διεθνή έκθεση Beyond

Η Terracom θα συμμετάσχει στην 3η διεθνή έκθεση καινοτομίας, επιχειρηματικότητας και τεχνολογίας BEYOND, η οποία θα διεξαχθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, από την Τετάρτη 24 έως την Παρασκευή 26 Μαΐου.

Στο περίπτερό της, η εταιρεία θα παρουσιάσει το σύστημα Proximiot, το οποίο είναι μια αξιόπιστη και καινοτόμα λύση που μπορεί να βρει εφαρμογή τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το Proximiot είναι μια IoT πλατφόρμα για Proximity Marketing που παρέχει στοχευμένη διάδραση με τους καταναλωτές, σε πραγματικό χρόνο μέσω αυτόματης αποστολής προσωποποιημένων μηνυμάτων προώθησης ανάλογα με τη θέση τους στο κατάστημα. Βασίζεται στη χρήση BLE beacons σε συνδυασμό με τα έξυπνα κινητά που έχουν στη κατοχή τους οι καταναλωτές.

Η BEYOND είναι μια από τις μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις με επίκεντρο την ανάπτυξη της βιομηχανίας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, τη Μεσόγειο και την περιοχή των χωρών της Μέσης Ανατολής. Η έκθεση έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις ανάγκες του σήμερα και να καταστεί τόπος συνάντησης ταλαντούχων ανθρώπων, καινοτόμων επιχειρήσεων και προϊόντων από όλο τον κόσμο. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, θα λανσαριστούν νέα προϊόντα και ιδέες, θα παρουσιαστούν ήδη υπάρχουσες καινοτόμες λύσεις, οι οποίες θα αποτελέσουν και πεδίο μελέτης και τέλος θα πραγματοποιηθούν ομιλίες από κορυφαίους ομιλητές. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η Beyond θα προσφέρει μια ειδική σκηνή για όλους όσους ευδοκιμούν στον κλάδο των καταναλωτικών τεχνολογιών. Εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους, όπως και να πραγματοποιήσουν B2B συναντήσεις και να καλλιεργήσουν νέες και εποικοδομητικές συνεργασίες. Στόχος της έκθεσης είναι να συμβάλει εποικοδομητικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό της Ελλάδος.

Η Terracom δε θα μπορούσε να απουσιάζει από μία τόσο σημαντική έκθεση. Σας καλούμε να μας επισκεφτείτε στο “Περίπτερο 13 – Stand Α25” και να γνωρίστε από κοντά την ομάδα μας και τις λύσεις που μπορούμε να σας προτείνουμε!