Η Terracom θα συμμετάσχει στην έκθεση IFSEC International 2022!

Η Terracom, με σταθερή πλέον παρουσία σε όλες τις μεγάλες εκδηλώσεις που αφορούν σε συστήματα ασφαλείας ανά τον κόσμο, στοχεύει στη συνεχή επαφή με τους πελάτες της ώστε να παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις και αναβαθμίσεις στις κορυφαίες λύσεις QR-Patrol και MyLoneWorkers!

Προς αυτή την κατεύθυνση, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι θα συμμετάσχουμε στην έκθεση IFSEC International 2022, που θα πραγματοποιηθεί από τις 17 έως 19 Μαΐου στο εκθεσιακό κέντρο ExCel του Λονδίνου, στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η IFSEC International είναι η κορυφαία εκδήλωση ασφάλειας στην Ευρώπη και μια παγκόσμια σκηνή παρουσίασης προηγμένων λύσεων και τεχνολογιών που δεσμεύεται να συν-δημιουργήσει το μέλλον της ολοκληρωμένης ασφάλειας.

Ο κύριος στόχος μας για αυτήν την εκδήλωση είναι να έρθουμε σε άμεση επαφή με τους πελάτες μας και να μάθουμε τις σκέψεις τους για τις πιο πρόσφατες προσθήκες στις λύσεις μας, οι οποίες έχουν σκοπό να αυξήσουν την καθημερινή τους παραγωγικότητα καθώς και να διαχειρίζονται πιο αποτελεσματικά τις επείγουσες καταστάσεις σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής τους και μέχρι τη διεκπεραίωσή τους.

Η συνάντηση με τους πελάτες μας αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της συνεχούς βελτίωσής μας. Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στο περίπτερό μας IF2630.

Eγγραφή τώρα