Το QR-Patrol και το MyLoneWorkers συμμετέχουν για 1η φορά στην GSX 2022 στην Ατλάντα

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το QR-Patrol και το MyLoneWorkersθα συμμετάσχουν για πρώτη φορά στην Global Security Exchange (GSX) 2022 που θα πραγματοποιηθεί στις 12-14 Σεπτεμβρίου στην Ατλάντα, GA!

Με διοργανώτρια την ASIS International, η GSX συγκεντρώνει ολόκληρο τον κόσμο της ασφάλειας σε ένα μέρος για να μείνει μπροστά στις μεγαλύτερες τάσεις και προκλήσεις— σε έλεγχο πρόσβασης, προστασία περιουσιακών στοιχείων, επιτήρηση, απομακρυσμένο εργατικό δυναμικό, βία στο χώρο εργασίας, ασφάλεια στον κυβερνοχώρο, επιχειρηματική συνέχεια, διαχείριση κρίσεων και περισσότερο, μέσω διακλαδικής δικτύωσης.

Η GSX είναι μια υβριδική εκδήλωση που θα προσφέρει μια ψηφιακή εμπειρία στην ηλεκτρονική πλατφόρμα GSX καθώς και μια προσωπική εκδήλωση στο Georgia World Congress Center (GWCC).

Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε από κοντά, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πετύχετε, καθώς και να ζήσουμε από πρώτο χέρι τις τελευταίες μας προσθήκες Διαχείρισης Συμβάντων που έχουν στόχο να σας βοηθήσουν να είστε προνοητικοί και πιο αποτελεσματικοί στις καθημερινές λειτουργίες .

Γνωρίστε μας στο Περίπτερό 1308 και ας συζητήσουμε για την αυτοματοποίηση, την ψηφιοποίηση και πολλά άλλα!