Η Terracom πραγματοποίησε προληπτική απολύμανση των γραφείων της

Για την Terracom η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό. Αυτό που προέχει πάνω από όλα είναι οι εργαζόμενοί της καθώς και οι κοντινοί τους άνθρωποι όχι μόνο να είναι υγιείς αλλά και να αισθάνονται ασφαλείς.

Γι’ αυτό το λόγο, το απόγευμα της Δευτέρας 06/10/2020 η εταιρεία μας στα πλαίσια των απαραίτητων μέτρων πρόληψης που έχουν ληφθεί για την υγεία των εργαζομένων της, πραγματοποίησε προληπτική απολύμανση με την μέθοδο της εκνέφωσης στις εγκαταστάσεις της, από πιστοποιημένο συνεργείο κάνοντας χρήση υλικών τα οποία είναι απολύτως ασφαλή, αποτελεσματικά και εγκεκριμένα.

Με αποφασιστικότητα και υπευθυνότητα η Terracom προχωρά διαρκώς σε νέες πρωτοβουλίες και πρόσθετα μέτρα για την προάσπιση της υγείας του ανθρώπινου δυναμικού της μεριμνώντας για ένα ασφαλές αύριο.

Και μην ξεχνάμε, ακολουθώντας τις οδηγίες και τις συστάσεις των ειδικών και τηρώντας τους κανόνες υγιεινής, θα διασφαλίσουμε την προσωπική και δημόσια υγεία και θα επιστρέψουμε σύντομα σε φυσιολογικούς ρυθμούς εργασίας και καθημερινότητας!