Η Terracom έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο χιονοδρομικό κέντρο του Ανηλίου

Έχοντας κατά νου τη διοργάνωση μιας εκδήλωσης μακριά από τα καθιερωμένα, η Terracom αποφάσισε να συνδυάσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με μια εξόρμηση στο Χιονοδρομικό κέντρο του Ανηλίου.

Η εκδρομή πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου και αποτέλεσε μια αξέχαστη εμπειρία για όλους μας. Ξεκινήσαμε νωρίς το πρωί με λεωφορείο από την εταιρεία και μετά από περίπου μία ώρα φτάσαμε στο χιονοδρομικό κέντρο του Ανηλίου, όπου μας υποδέχθηκε ένα μοναδικό τοπίο καλυμμένο από χιόνι.

Έχοντας την ευκαιρία να απολαύσουμε ένα ζεστό ρόφημα κάτω από τον ήλιο και με μια υπέροχη θέα από ολόλευκο τοπίο, ξεκινήσαμε ιδανικά μια μέρα γεμάτη δραστηριότητες στο βουνό.

Πολλοί από τους ανθρώπους της εταιρείας επέλεξαν να ανέβουν στην κορυφή της πίστας για αναμνηστικές φωτογραφίες ενώ αρκετοί ήταν και αυτοί που επέλεξαν το ski και το snowboard. Οι αρχάριοι βέβαια αρκέστηκαν να παρακολουθήσουν μαθήματα σκι από τους ειδικούς εκπαιδευτές του κέντρου, ενώ άλλοι επέλεξαν να κάνουν απλά μια βόλτα στο χιόνι.

Το μεσημέρι, όλοι οι συμμετέχοντες συγκεντρώθηκαν στο σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου για να απολαύσουν ένα χαλαρωτικό γεύμα με πλούσια εδέσματα. Ακολούθησε η κοπή της πίτας όπου το τμήμα των developers είχε και αυτή τη χρονιά την τιμητική του με την Κωνσταντίνα να κερδίζει το φλουρί. Μετά την κοπή, το γλέντι και ο χορός συνεχίστηκε με πολλούς από τους παρευρισκόμενους να επιδεικνύουν τις μοναδικές χορευτικές ικανότητες σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

Ήταν σίγουρα μια αξέχαστη εμπειρία. Συνδυάσαμε την απόδραση από τα Ιωάννινα με την ευκαιρία να απολαύσουμε τη φύση σε ένα μοναδικό περιβάλλον, το καλό φαγητό, τη διασκέδαση αλλά κυρίως την ευκαιρία να αποκτήσουμε ισχυρότερους δεσμούς και σχέσεις φιλίας και εμπιστοσύνης μεταξύ μας.

Συνεχίζουμε δυναμικά, μέσα σε αυτή την ομάδα, να προχωράμε προς το μέλλον που είναι γεμάτο προκλήσεις! Ευχόμαστε καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους, με υγεία, προσωπική ευτυχία και επαγγελματικές επιτυχίες!