Τα γραφεία της Terracom επισκέφτηκε o βουλευτής Ιωαννίνων Γιάννης Στέφος

Τα γραφεία της Terracom επισκέφτηκε την Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017 ο εκλεγμένος με τον Σύριζα βουλευτής Ιωαννίνων Γιάννης Στέφος συνοδευόμενος από τον δημοσιογράφο Φιλήμων Καραμήτσο.

Στη συνάντηση, η οποία υπήρξε ιδιαίτερα εποικοδομητική, ο βουλευτής ενημερώθηκε για τις κύριες δράσεις της εταιρείας, που αφορούν στην ανάπτυξη λογισμικού και τη παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο QR-Patrol το οποίο είναι ένα καινοτόμο σύστημα διαχείρισης περιπολιών και φυλάξεων και το οποίο σήμερα έχει περισσότερους από 750 πελάτες σε 61 χώρες.

Ο κ. Στέφος εντυπωσιάστηκε ιδιαιτέρως από την μεγάλη διάκριση που έλαβε το 2016 η εταιρεία από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Horizon 2020 καθώς είναι ένα από τα πέντε ελληνικά έργα που έχουν εγκριθεί στο SME Instrument Phase 2 από το 2014 που ξεκίνησε το πρόγραμμα.

Στην συνέχεια η συζήτηση επικεντρώθηκε στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία στην Ελλάδα της κρίσης.

Τέλος ο βουλευτής συνεχάρη την εταιρεία για τις δράσεις και την οργάνωσή της, δείχνοντας ιδιαίτερο ενθουσιασμό για την εξωστρέφεια, την παραγωγή καινοτομίας και το πλήθος των νέων επιστημόνων που απασχολούνται σε αυτήν.