Τα γραφεία της Terracom επισκέφτηκε αντιπροσωπεία της Κ.Ε.Δ.Ε.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.) που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα, ο πρόεδρος και τα μέλη της επιτροπής Καινοτομίας και υποστήριξης της επιχειρηματικότητας της Ένωσης επισκέφθηκαν την Παρασκευή 01 Δεκεμβρίου 2017 τα γραφεία της Terracom. Η επιτροπή αποτελούταν μεταξύ άλλων από τους δημάρχους Κέρκυρας κο. Κωνσταντίνο Νικολούζο, Λαμιέων κο Νίκο Σταυρογιάννη και Τρικκαίων κο. Δημήτρη Παπαστεργίου καθώς και τον αντιδήμαρχο Ιωαννιτών κο. Θανάση Μανταλόβα.

Στη συνάντηση / γνωριμία, η οποία υπήρξε ιδιαίτερα εποικοδομητική, οι αιρετοί ενημερώθηκαν για τις κύριες δράσεις της εταιρείας μας, που αφορούν στην ανάπτυξη λογισμικού και τη παροχή ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο MyLoneWorkers και το QR-Patrol, το καινοτόμο σύστημα διαχείρισης περιπολιών και φυλάξεων με περισσότερους από 750 πελάτες σε 64 χώρες, το οποίο έλαβε χρηματοδότηση το 2016 από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Horizon 2020 και είναι ένα από τα πέντε ελληνικά έργα που έχουν εγκριθεί στο SME Instrument Phase 2 από το 2014 που ξεκίνησε το πρόγραμμα.

Στην συνέχεια η συζήτηση επικεντρώθηκε στα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει σήμερα η τοπική αυτοδιοίκηση καταλήγοντας πως κλειδί για την αντιμετώπιση των προβλημάτων αποτελεί η εξωστρέφεια και η παραγωγή καινοτομίας.