Διασφαλίζουμε το αγαθό της υγείας - Πλήρως έτοιμοι για το ενδεχόμενο προσωρινής τηλεργασίας

Η Terracom, στο πλαίσιο των πρόσφατων εξελίξεων και των νέων συνθηκών που προέκυψαν από την παγκόσμια εξάπλωση του νέου κορονοϊού, ανταποκρίθηκε άμεσα στην ανάγκη προστασίας της υγείας του προσωπικού και των εργαζομένων, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα τήρησης υγιεινής εντός των χώρων της εταιρείας.

Παράλληλα, είμαστε πλέον πλήρως προετοιμασμένοι για την περίπτωση ανάγκης τηλεργασίας εάν κάτι τέτοιο κριθεί αναγκαίο. Με γνώμονα πάνω από όλα την προάσπιση της δημόσιας υγείας και κατόπιν την απρόσκοπτη λειτουργία των υποδομών μας και την υποστήριξη των πελατών μας ανά τον κόσμο, έχουμε προβεί σε όλες τις αναγκαίες τεχνικά ενέργειες ώστε η εταιρεία να συνεχίσει κανονικά να λειτουργεί μέσω απομακρυσμένης εργασίας του προσωπικού μας.

Μην ξεχνάτε πως σε καταστάσεις έκτακτης ανάγκης, ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος. Ακολουθώντας τις οδηγίες και τις συστάσεις των ειδικών και τηρώντας τους κανόνες υγιεινής, θα διασφαλίσουμε την προσωπική και δημόσια υγεία και θα επιστρέψουμε σύντομα σε φυσιολογικούς ρυθμούς εργασίας και καθημερινότητας!