H Brookstreet επενδύει στην Terracom

Ο επενδυτικός οίκος Brookstreet Equity Partners (Brookstreet) και η Terracom υπέγραψαν αποκλειστική επενδυτική συμφωνία συνεργασίας με αντικείμενο την προώθηση και την διεύρυνση των δραστηριοτήτων της εταιρείας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Η Brookstreet, με έδρα το Λονδίνο, υποστηρίζει δυναμικές και καινοτόμες επιχειρήσεις που παρουσιάζουν ισχυρές διεθνείς εμπορικές προοπτικές με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξή τους.

O CEO της Terracom κ. Δημήτρης Ζαχαράκης ανέφερε μετά την επίτευξη της συμφωνίας:

«Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι με την εμπιστοσύνη που έδειξε η Brookstreet στην Terracom και την επένδυσή της σε μια στρατηγική συνεργασία. Μαζί θα επιταχύνουμε την ανάπτυξη των προϊόντων και των υπηρεσιών μας παρέχοντας καινοτόμες και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις στους πελάτες και στους συνεργάτες μας σε παγκόσμιο επίπεδο. Μοιραζόμαστε με την Brookstreet τις ίδιες αξίες και ένα κοινό όραμα για το οποίο θα εργαστούμε σκληρά προκειμένου να πραγματοποιήσουμε κάθε στόχο.»

Η Brookstreet εξασφάλισε μια στρατηγική συνεργασία με την Terracom, μια κορυφαία εταιρεία στον τομέα της Πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών. Η αγορά της φυσικής ασφάλειας και της διαχείρισης του προσωπικού που εργάζεται απομακρυσμένα είναι πολύ αναπτυσσόμενη διεθνώς και η Terracom έχει ήδη αποκτήσει ένα πολύ σημαντικό διεθνές πελατολόγιο. Η συνεργασία με Λονδίνο συμβάλλει καθοριστικά στην επέκταση της επιχείρησης και στην ανάπτυξη ασυναγώνιστων προϊόντων χρησιμοποιώντας τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης (AI), μηχανικής μάθησης (ML) και επαυξημένης πραγματικότητας (AR). Η Terracom έχει μοναδικές προοπτικές εξέλιξης και έχει ήδη προσελκύσει το ενδιαφέρον περαιτέρω επενδυτών από τον τομέα της τεχνολογίας. H Brookstreet θα υποστηρίξει ενεργά την Terracom προκειμένου να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες της σε παγκόσμια κλίμακα.

Πρόκειται για μια σπουδαία συμφωνία που ανοίγει νέους ορίζοντες στις προοπτικές εξέλιξης της εταιρείας και αποτελεί ταυτόχρονα μια επιβράβευση της επιμονής της Terracom στην καινοτομία και την ανάπτυξη τεχνολογικών προϊόντων υψηλής ποιότητας.

Ναυαρχίδα των προϊόντων της εταιρείας αποτελεί το QR-Patrol (https://www.qrpatrol.com), μια πλατφόρμα διαχείρισης φυλάξεων και περιπολιών, την οποία χρησιμοποιούν περισσότερες από 1.000 επιχειρήσεις και οργανισμοί σε 81 χώρες. Η Terracom κατέχει επίσης μεγάλη εμπειρία στον τομέα του Διαδικτύου των Πραγμάτων (Internet of Things) και το τελευταίο προϊόν της είναι το SpotyPal (https://www.spotypal.com), ένα καινοτόμο σύστημα εντοπισμού αντικειμένων και προσωπικής ασφάλειας. Η Terracom έχει λάβει πολλά βραβεία και διακρίσεις διεθνώς και έχει χρηματοδοτηθεί από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα SME Instrument Phase 2 του Horizon 2020 ως μια από τις πιο καινοτόμες εταιρείες της Ευρώπης.

Στο διεθνές πελατολόγιο της Terracom περιλαμβάνεται το Γερμανικό Χρηματιστήριο, η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Δικαιοσύνης (EUROJUST), τα ΙΚΕΑ, πλήθος ξενοδοχείων (Hilton, Marriot, Hyatt), εταιρίες security (Brinks, G4S, Securitas), εταιρίες facilities (ISS, Country Clean Recycling, P&H Cleaning Company, CCS Facilities), πανεπιστήμια (Carnegie Mellon, University of California San Francisco, University of West Georgia,), η Emirates airlines, τα Dubai duty free, μεγάλα αεροδρόμια κ.α.

Στοιχεία επικοινωνίας
Terracom A.E.
Εθνικής Αντίστασης 79, Κατσικάς – Ιωάννινα 45221
Τηλ. 2651094333, Fax 2651094334
www.terracom.gr
info@terracom.gr