Χρυσό βραβείο για τo SpotyPal στα Mobile Excellence Awards 2018

Χρυσό βραβείο για τo SpotyPal στα "Mobile Excellence Awards 2018" στη κατηγορία "Mobile Innovation for “The Internet of Things” / Machine-to-Machine (M2M) Service / Application".

Το SpotyPal είναι ένα μοναδικό ανοιχτό σύστημα παρακολούθησης που σας βοηθά να προστατεύσετε τον εαυτό σας και να βρείτε τα χαμένα σας αντικείμενα ή τα αγνοούμενα κατοικίδια ζώα σας.

Τα Mobile Excellence Awards ’18 συνδιοργανώθηκαν για 4η χρονιά από την Boussias Communications και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, αποτελώντας τον σημαντικότερο ετήσιο θεσμό επιβράβευσης της καινοτομίας και των βέλτιστων πρακτικών σε όλο το φάσμα του mobile business. Στη φετινή διοργάνωση κατατέθηκαν περισσότερες από 100 υποψηφιότητες και βραβεύθηκαν επιχειρήσεις όλων των κλάδων που αξιοποιούν την τεχνολογία και τις εφαρμογές για κινητά, εταιρείες τηλεπικοινωνιών, αλλά και εταιρείες ανάπτυξης τεχνολογίας κινητών εφαρμογών.

Η εντυπωσιακή τελετή απονομής βραβείων του θεσμού πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου, φέρνοντας σε επαφή περισσότερα από 400 στελέχη της αγοράς, αλλά και θεσμικούς εκπροσώπους της.