Χρυσό βραβείο για την Terracom στα "Sales Excellence Awards 2018"

Χρυσό βραβείο για την Terracom στα "Sales Excellence Awards 2018" που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδας (ΙΠΕ) και η Boussias Communications.

Σε μια εντυπωσιακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 στο Μέγαρο Μουσικής αναδείχθηκαν και επιβραβεύθηκαν οι βέλτιστες πρακτικές πωλήσεων. Η Terracom κέρδισε το χρυσό βραβείο στη κατηγορία "Ανάπτυξη στις διεθνείς αγορές" για το QR-Patrol PRO, το καινοτόμο προϊόν που εστιάζει στη διαχείριση περιπολιών και φυλάξεων.

Το QR-Patrol PRO απλοποιεί την διαχείριση περιπολιών και φυλάξεων και αυξάνει το επίπεδο ασφάλειας για τις εταιρίες και τους εργαζόμενους τους. To καινοτόμο σύστημα της Terracom ενσωματώνει προηγμένες τεχνολογίες Internet of Things και έχει περισσότερους από 750 πελάτες σε 67 χώρες.

Το βραβείο αυτό είναι ακόμα μια αναγνώριση των προσπαθειών της Terracom για συνεχή εξέλιξη και επέκταση σε παγκόσμιο επίπεδο!

Το QR-Patrol PRO χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα SME Instrument Phase 2 του ευρωπαϊκού προγράμματος έρευνας και καινοτομίας Horizon 2020.