Το SpotyPal θα συμμετάσχει στo ALPHA startup track του Web Summit 2017

H Terracom θα συμμετάσχει στo ALPHA startup track του Web Summit 2017 για να παρουσιάσει για πρώτη φορά το νέο λογισμικό της, το SpotyPal (πρώην FINeDit), το οποίο βασίζεται στην IoT πλατφόρμα Zastel.

Το SpotyPal είναι ένα μοναδικό ανοιχτό σύστημα παρακολούθησης που σας βοηθά να βρείτε τα χαμένα αντικείμενα και ζώα σας, στέλνοντας SOS ειδοποιήσεις. Αποτελείται μία εντελώς δωρεάν web και mobile εφαρμογή στην οποία όπου οποιοσδήποτε χρήστης σε όλο τον κόσμο μπορεί να συνδεθεί και να εκχωρήσει τη συσκευή SpotyPal για να προστατεύσει τον εαυτό του και οτιδήποτε μπορεί να χαθεί.

Επισκεφθείτε το περίπτερο της Terracom με αριθμό A 466 στο χώρο Λογισμικού της έκθεσης, την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου (2η ημέρα της εκδήλωσης), και ενημερωθείτε για το SpotyPal από το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας.

Το Web Summit πραγματοποιείται από τις 7 έως τις 9 Νοεμβρίου 2017 στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας. Η εκδήλωση είναι πλέον "η μεγαλύτερη και πιο σημαντική στην Ευρωπαϊκή τεχνολογική αγορά". Ένας ασυναγώνιστος παγκόσμιος τόπος συνάντησης για τις πιο καταξιωμένες τεχνολογικές εταιρείες στον κόσμο και για όσους ενδιαφέρονται για το πως οι νέες τεχνολογίες μπορούν να μεταμορφώσουν τις επιχειρήσεις και τη ζωή τους.

Ομιλητές παγκόσμιας κλάσης, κορυφαίοι επενδυτές, διεθνή μέσα ενημέρωσης και οι πιο ελπιδοφόρες νεοσύστατες επιχειρήσεις ανά τον κόσμο θα συναντηθούν για τη σημαντικότερη startup συγκέντρωση στον πλανήτη. Στους συμμετέχοντες συμπεριλαμβάνονται οι διευθύνοντες σύμβουλοι τόσο των ταχύτερα αναπτυσσόμενων startups επιχειρήσεων όσο και των μεγαλύτερων εταιρειών, μαζί με κορυφαίους επενδυτές και μέσα ενημέρωσης.

Μάθε περισσότερα...